Iulia Postovoi nu-și ascunde vârsta – are 71 ani, iar mai bine de 40 i-a dedicat pedagogiei și în general copiilor. A fost inițial profesoară de limba franceză, iar mai apoi șefa grădiniței din satul Suruceni, raionul Ialoveni. A acceptat provocarea de a ne spune ce-și dorește de la viața ei peste un an în cadrul proiectului CEvreaEA cu 90 de femei.

„Ca să spunem ce vrem în viitor, e nevoie să ne uităm puțin și în urmă. Am ajuns la o vârstă care ne permite să facem unele bilanțuri și să fin mulțumiți de ce am realizat până acum. Sunt la vârsta împlinirilor și știu sigur: Viitorul tot nouă ne aparține. Mi-aș dori pe viitor ca noi toți să fim mai buni și mai milostivi, să ne iubim mai mult și să ne întâlnim mai des în familie și să ne împărțim iubirea.

Pentru țara noastră aș vrea să îi doresc mai multă libertate și prosperitate și să avem pace și înțelegere între toți cei care ne înconjoară. Să trăim în această viață frumos, ușor și bine”, ne spune Iulia Postovoi.

Vezi AICI și celelalte vârste/femei din proiectul CEvreaEA.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: CEvreaEA a ajuns la nobila vârstă de 70 de ani. Vedeți mesajul emoționant al eroinei (Video)