Am ajuns cu proiectul CEvreaEA la vârsta frumoasă de 65 de ani. Soție, mamă și bunică, Silvia Grosu care a acceptat să ne fie eroină de data aceasta este o femeie de o calmitate rară și de o bunătate molipsitoare. Ne-a vorbit atât de cald și armonios despre ce-și dorește de la viața sa peste un an, încât ne-a umplut de-a dreptul de bunătate și pe noi.

„Ca orice femeie, ca orice ființă pe Pământ îmi doresc împlinire, bucurie de la cei care te înconjoară. Bineînțeles că la vârsta mea dragostea deja se exprimă în alte cuvinte – este simpatia unul față de altul, nevoia de a ne fi alături unul altuia.

Îmi doresc să facem lumea mai bună. Chiar și la un șarpe să nu te uiți cu rău. Și cu un animal, oricât ar fi de agresiv, să te porți cu prietenie și cu bunătate. Cred că trebuie toți să ne unim întru bunătatea și bunăstarea la toată lumea. Să avem credința în Bunul Dumnezeu care să ne îndrepte pe cale bună, curată și corectă”, mai menționează Silvia Grosu.

Vezi AICI și celelalte vârste/femei din proiectul CEvreaEA.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: CEvreaEA la 64 de ani: „Vreau să vină guvernanții la sat, să lucreze și să trăiască de rând cu noi” (Video)