Dora este o doamnă distinsă, cum puține găsești prin țara noastră. Am vrut să vă arătăm și asemenea femei, nu de alta, dar avem grijă să vă inspire femei cu stil. Am provocat-o să ne dezvăluie cele mai ascunse vise și secrete ale sale, dar și dorințele de peste un an, în cadrul proiectului #CEvreaEA cu 90 de femei care să te inspire.

„Dragii mei, ce poate să vrea o femeie care are tot? Trebuie să recunosc: acum mă simt o femeie foarte împlinită! Am și soț, și amanți vreo 15, tot ce-i trebuie organismului meu. Dar dacă m-aș gândi ce vreau eu la 90 de ani, că iaca-iaca numai peste 100 îs 90, vreau să am la fel de mulți urmăritori și oameni care admiră mătăhala asta în roșu, să am parte de oameni dragi lângă mine, de familie frumoasă, de bărbatul vieții mele care e Iura și încă vreo 4-5 amanți tineri și cu lumânarea aprinsă”, ne-a declarat Doamna Dora.

Vezi AICI și celelalte vârste/femei din proiectul CEvreaEA.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: CEvreaEA la 54 de ani – Svetlana Ceban: „Să pot păstra ce am astăzi – să nu pierd mâine!” (Video)