Zinaida Gorbuli este mama a 5 copii și bunicuța a 11 nepoței. Ce bucurie mai mare?! Femeia ne-a mărturisit că nimic mai mult nu-și dorește pentru anul ce vine decât să fie sănătoasă și să petreacă mai mult timp alături de copiii și nepoțeii ei. Este eroina #CEvreaEA la 70 de ani.

„La 70 de ani pot spune că am avut tot ce mi-am dorit în viață. Am o familie mare și frumoasă, am 5 fete și 11 nepoței pe lângă ele. Ce și-ar mai putea dori o femeie la vârsta aceasta? Aș vrea ca Dumnezeu să-mi dăruiască sănătate, ca în acest an să mă mai țin în jurul familiei mele, în jurul nepoțeilor mei, să am parte de bucurie, să-i pot vedea pe toți sănătoși și bucuroși. Se apropie sărbătorile de iarnă și vreau să le doresc tuturor prietenilor familiei și cunoscuților la mulți ani și multă sănătate în anul ce vine”, a declarat pentru EA.md Zinaida Gorbuli.

Vezi AICI și celelalte vârste/femei din proiectul CEvreaEA.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: CEvreaEA la 69 de ani: Sofia Diaconu vrea să ajungă în Germania la nepotul ei (Video)