Dacă cererea în căsătorie este momentul pentru care un bărbat se pregătește întreaga viață, unii bărbați pot face acest lucru în fiecare an, iar alții - de 365 de ori, cu una și aceeași femeie. Bărbatul pe care îl veți cunoaște astăzi, este un romantic incurabil și pur și simplu un om îndrăgostit până peste cap, care a făcut furori cu cererea în căsătorie pe care a organizat-o!

Dean Smith s-a pregătit preț de un an întreg pentru cererea în căsătorie a iubitei, asta însemnând că s-a filmat în fiecare zi, în timp ce realiza cererea în căsătorie, evident, fără prezența ei, începând cu data de 8 ianuarie a anului trecut.

În fiecare dintre scene, s-a surprins pe sine în cele mai comune activități: în timp ce-și spăla dinții, lua dejunul, făcea baie sau voia să doarmă, dar în orice clipă, cu gândul la aleasa inimii – Jennifer.

Bărbatul a decis să încheie această epopee chiar de ziua iubitei, într-o destinație neașteptată: plaja Linda Resort, de pe insula Aruba. Împreună cu iubita, au mers și câțiva apropiați de-ai acesteia, care au știut despre ce avea să urmeze, însă a păstrat totul în taină. Jennifer a fost direcționată la plajă, acolo unde i s-a dat un scaun și a fost pusă în condiția să privească toate cererile în căsătorie filmate în secret.

Când filmul s-a apropiat de final, pe ecranul tabletei a apărut textul „Întoarce-te”. La spate, o aștepta Dean, care ținea în mâini un inel și o foaie de hârtie, care avea inscripționată propunerea magică. Finalul merită un premiu în domeniul cinematografiei!

Această poveste video a strâns mai bine de 25 de milioane de cereri în căsătorie în doar 9 luni de la publicarea pe YouTube.

Sursa video: Dean Smith

Foto: captură video

Distribuie articolul: