După doliul avut în această iarnă, Céline Dion are tot mai multe apariții publice și participă tot mai des la interviuri. De data aceasta, legendara voce a acceptat să răspundă la un scurt interviu pentru publicația Vogue, în care a fost pusă să în situația să aleagă.

Întrebată despre ce alege între Montréal și Los Angeles (unde are o casă), Céline a ales orașul canadian, în ciuda faptului că și în SUA are o mulțime de prieteni.

Ce alege între pajamas (costume unisex, formate din două piese lejere) și pantsuit (costum din jachetă + pantaloni), Céline a optat pentru primul.

Justin Bieber (cântăreț canadian) vs Justin Trudeaux (premierul canadian)? Și-a cerut scuze că nu-l alege pe primul. 🙂

Tatuaje sau piercinguri?  Deși inițial a spus că pe măsură ce îmbătrânești, fiecare inscripție poate deveni de nerecunoscut pe suprafața pielii, cântăreața spune că visează la un tatuaj care semnifică bătăile inimii soțului său, ca să le aibă mereu cu ea tot restul vieții.

Rochie Balenciaga sau pulover (sweatshirt)? Puloverul cu „Titanic”!

Modă sau confort? „Nu-mi pasă de confort. În ziua în care voi începe să mă gândesc la el, voi fi considerată bătrână! Sunt abia la început, nu pot fi bătrână!”, a răspuns Céline.

celine-dion-titanic-06jul16-08

Foto:  captură video, laineygossip.com

Distribuie articolul: