Ducesa de Cambridge a dat naştere pe 23 aprilie celui de-al treilea bebeluş regal. A venit pe lume cel de-al cincilea moştenitor al tronului Marii Britanii. Catherine a arătat perfect la cele trei apariţii după travaliu. Cum i-a reușit, rămâne un mister, cer este că Ducesa este o femeie puternică și care ne inspiră. 

Kate a născut ieri un băiat perfect sănătos. După câteva ore de travaliu, întreaga lume l-a văzut pe micul prinţ. Ducesa a purtat de data aceasta o rochie roșie și se pare că a ales din nou să-i aducă un omagiu Prințesei Diana. La primul ei copil, Prințul George, Kate a purtat o rochie inspirată de ținuta Dianei, atunci când l-a prezentat lumii pe Prințul William. La cel de-al treilea copil, al doilea băiețel, ea a ales să poarte o rochie care seamănă mult cu ținuta purtată de Diana, cu ocazia nașterii lui Harry.

Reguli ciudate respectate de Kate Middleton la naștere

 În sute de ani de monarhie, protocolul de la curtea regală a fost respectat cu sfințenie, însă, încă de pe vremea Prințesei Diana, lucrurile s-au mai schimbat. Prințul William, nepotul Reginei, și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, s-au abătut nu o dată de la reguli.

Când se naște un copil în familia regală, Regina trebuie să fie prima care să afle, înainte de a se face anunțul oficial. Întotdeauna anunțul a fost afișat și pe un panou, în afara Palatului Buckingham. Se pare totuși că William și Kate au nesocotit această regulă, anunțând vestea nașterii Prințului George pe Twitter.

În 2013, pe 22 iulie, când a venit pe lume Prințul George, ducesa l-a adus pe lume la 10 ore și jumătate după ce a fost internată în spital.

La nașterea lui Charlotte totul a fost simplu. Kate Middleton a ajuns la spital în dimineața zilei de 2 mai 2015, iar prințesa a fost adusă pe lume după un travaliu de doar două ore și 34 de minute.

Citește și: Știai că Prințul William și Kate Middleton s-au despărțit înainte de a se căsători? Află motivul