Vedete în ținute de seară perfecte, de la cele mai răsunătoare nume ale modei - astfel poate fi descris în câteva cuvinte unul dintre cele mai răsunătoare evenimente cinematografice ale anului. În lumea cinematografiei mizele sunt mari, apariția pe covorul roșu este un adevărat spectacol care dictează tendințele modei pe un an înainte.

Urmărește cele mai spectaculoase rochii de seara de la Gala „Globurile de Aur 2017” și fură câteva idei pentru garderoba ta. Te poți inspira cum să arăți excepţional, indiferent de vârstă și siluetă.

globul-de-aur-2017

premiul-globul-de-aur

glob-de-aur-2017

Premiile Globul de Aur se dau în fiecare an pentru filme și seriale în timpul unei cine de lux organizate la hotelul „Beverly Hilton” la care sunt prezente cele mai vestite celebrități ai cinematografiei americane. Globurile de Aur ocupă un loc important în seria de premii, culminând cu Premiul Oscar.

Vezi și: Ţinute pe covorul roşu la Globul de Aur

globurile-de-aur-2017

gina-rodriguez-in-naeem-khan-horz

Vezi și: http: Globul de Aur 2012

Transmisiunea „Globurilor” se află pe locul trei în topul celor mai vizionate festivaluri ale anului, după Premiile „Oscar” și Premiile „Grammy”. Premiile „Globul de Aur” sunt decernate la începutul lunii ianuarie pentru excelență în filmele sau seriile TV rulate cu un an în urmă.

kelly-preston-horz

2017-globurile-de-aur

Foto: bestproducts.com, dailymail.co.uk

Share post with: