Aseară a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente de modă al anului, Fashion Awards 2019, așa că ne așteptam ca invitații să opteze pentru ținute bine gândite și potrivite locului. Uite că, deși au fost numeroase vedete care s-au remarcat prin alegerile vestimentare, unele dintre ele nu au reușit să impresioneze. 

Au dorit să se facă remarcate cu ajutorul machiajului sau cu rochia tip plapumă. Aceste vedete și-au atins scopul, dar din păcate nu în cel mai pozitiv mod. Iată un top al celebrităților, realizat de dailymail.co.uk, care au dat greș atunci când au optat pentru un anumit look la Fashion Awards 2019.

În topul celor mai proaste apariții  se află interpreta Ellie Goulding care, după părerea criticilor, nu a reușit să obțină un look glam, potrivit pentru acest gen de eveniment.

Foto: Dailymail

Nici actrița Shailene Woodley nu a făcut decât impresie proastă, optând pentru o rochie din stofă „gonflabilă”. Deși a întors toate privirile, motivul nu era unul de admirație.

Actrița suedeza, Noomi Rapace, cunoscută pentru rolul din filmul „The girl with tatoo dragon”, a optat pentru un total look roșu, dar a dat greș exagerând cu accesoriile și suprapunerile. Vă amintește de vreun personaj animat?

De la Donatella Versace chiar nu ne-am așteptat! Designera italiană a optat pentru o rochie mulată pe corp, mult prea strâmtă în unele zone.

Actrița britanică Bel Powley a atras toate privirile într-o rochie asimetrică cu print floral, peste care a purtat un accesoriu ciudat și care i-a ruinat ținuta.

Rita Ora a vrut să epateze optând pentru un look optic. Ținuta și machiajul artistic nu au făcut decât să o arate drept exemplul de… AȘA NU!

Interpreta australiană Kylie Minogue a purtat o jachetă tuxedo oversize peste o fustă neon, rezultând un look care părea un pic… înghesuit.

Amintim că la același eveniment a fost prezentă moldoveanca Doina Ciobanu, care a fost o prezență superbă, reușind să intre în topurile publicațiilor britanice cu cel mai bine îmbrăcate vedete.

Sursa: Dailymail.co.uk

Vezi și: Doina Ciobanu, copleșitoare în sacou și fără sutien la Fashion Awards 2019. Moldoveanca s-a remarcat prin stil și atitudine (Foto)

Distribuie articolul: