Scrisorile sunt una din cele mai romantice metode de comunicare... Și știți de ce? Pentru că scrisul de mână e menit să atingă suflete.

În scrisori poţi găsi descrierea celor mai frumoase poveşti de dragoste, cele mai triste istorii pline de regrete, o factură, sau o înştiinţare de la bancă. Actualmente toţi au trecut la emailuri şi mesaje pe reţele de socializare, însă au mai rămas din cei care nu doar trimit scrisori dar şi foarte original decorează căsuţele sale poştale.

Aici am adunat cele mai haioase modele care cu siguranţă te vor inspira. Căsuţele poştale pot fi cumpărate sau realizate manual, de la modelele tradiţionale până la cela mai ciudate în dependenţă de imaginaţia şi dispoziţia ta. Vezi mai jos cum arată căsuţele poştale din diferite colţuri ale lumii.

11357620_1591868681074491_1510337873_n

1334438024_prikolnie_pochtovie_yachiki_na_bygaga-126-tile

Niciodată nu te-ai fi gândit că căsuţele poştale pot fi atât de diferite. Unii le fac în raport cu hobby-ul pe care îl au, alţii le combină cu designul casei. Cei mai şotioşi aleg modele înspăimântătoare pentru vecini, însă la sigur nu-i poţi acuza pentru lipsă de ingeniozitate.

top-cool-postbox-4-tile

1334438041_prikolnie_pochtovie_yachiki_na_bygaga-146-tile

În formă de căsuţe, construcţii, animale, obiecte, sau pur şi simplu pictate şi decorate aceste case pentru scrisori la sigur o să ne dăruiască buna dispoziţie de fiece dată când ieşim să verificăm dacă nu am primit vreo scrisoare.

afa

Foto: Bygaga.ua, Novate.ru

 

Distribuie articolul: