Luni seara, în cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio România, artiștii basarabeni care fac furori peste Prut au luat cele mai importante trei premii. Trofeul pentru Cel mai bun artist pop a fost adjudecat de The Motans, iar Denis a urcat pe scenă pentru a mulțumi ascultătorilor. Piesa anului 2017 a fost desemnată „Bolnavi amândoi” a Irinei Rimes, iar Carla’s Dreams a primit distincția Big like video 2017 pentru „Antiexemplu”. Alte 14 trofee au fost înmânate cântăreţilor premiaţi pentru performanţele lor din anul 2017, în cadrul celei de-a XVI-a ediţie a Galei Premiilor Muzicale Radio România. 

Anul trecut, în cadrul aceleiași Gale, Carla’s Dreams a primit trofeul Artistul anului și Big Like pentru piesa „Sub pielea mea”, iar Irina Rimes Premiul pentru cel mai bun debut.

Începând din 13 aprilie, trupa The Motans a lnsat un super turneu în toată România, primul oraș fiind Iași. Timp de două luni, toți cei care vor dori să cânte alături de Denis și trupa lui cele mai cunoscute piese, vor putea merge la concerte în diferite orașe: 19 aprilie – Brașov, Times, 20 aprilie – Sibiu, The Wolf, 21 aprilie – Cluj, Form Space, 23 aprilie – Bacau – Teatrul de vara, 5 mai – Arad, Molly Malone, 11 mai – Constanta, Luv, 12 mai – Galați, Fratelli, 23 mai – Bucuresti, Hard Rock Café.

Carla’s Dreams a lansat de curând piesa „Poetic și murdar”, compusă de artiști și produsă de Alex Cotoi, iar pe 5 mai vor susține cel de-al treilea concert consecutive la Arenele Romane din Bucuresti, „Monomaniac”, de la ora 19:00, un eveniment Best Live și Global Records.

Irina Rimes, artist Quantum Music și Global Records, a lansat de curând piesa „Beau”, prima din „Trilogia II”, despre realități alternative care conduc spre același final. Proiectul beneficiază de o producție video aparte în care cele trei videoclipuri, împreună cu un intro și un outro ce conțin cheia întregii povești, formează un scurt metraj cinematic. „Trilogia II” evocă lupta continuă, dar uneori în van, dintre individ și soartă. Irina este pusă față în față cu variante alternative ale realității, concluzia poveștilor fiind însă de fiecare dată aceeași, indiferent de drumul ales pe parcurs.

Vezi și: Solistul trupei „The Motans” nu este singur! „Există o fată în viața mea”