Zilele trecute, s-a încheiat cea de-a 25-a ediție Barcelona Bridal Week. O serie de branduri specializate în confecționarea și comercializarea articolelor de nuntă și-au prezentat noile colecții în materie de rochii de mireasă, costume pentru mire, dar și accesorii necesare pentru organizarea unei nunți memorabile. Ce rochii au făcut din ochi celor prezenți la fiecare din zilele prezentărilor, vă spunem mai jos.

Una din cele mai spectaculoaseprezențe pe podiumul Barcelona Bridal Week 2015 s-a dovedit a fi cea a supermodelului rus Irina Shayk. Rusoaica a defilat în câteva rochii superbe marca Atelier Pronovias. Prima abunda în ornamente florale și delicate din dantelă. Irina a demonstrat tuturor că și în 2015 mireasa stilată va putea alege o rochie cu imprimeu floral, iar dantela rămâne a fi cea mai populară dintre stofe.

foto: Quique Garcia/AFP/Getty Images

foto: Quique Garcia/AFP/Getty Images

Pe de altă parte, Irina a demonstrat tuturor că mătasea Mikado este și ea actuală în 2015.

foto: Pronovias

foto: Pronovias

Pronovias recomandă miresei din acest an să nu opteze pentru o coafură sofisticată (nici machiaj strident) și să accentueze și zona spatelui prin bogăția elementelor.

foto: Pronovias

foto: Pronovias

Și designerul venezuelean Hannibal Laguna și-a prezentat cu mare fast colecția de rochii. Ținuta pe care o admirați mai jos face parte din colecția denumită „One Day” („O zi”) – o rochie voluminoasă, cu accent pe talie, care amintește cumva de combianația fustă + bustieră. Rochia accentuează zona decolteului și cea a umerilor, pe care le dezgolește frumos. Hannibal Laguna demonstrează că dantela franceză, mătasea Mikado, organzaua, mătasea și broderiile în relief se pot îmbina într-o perfectă rochie de mireasă care lasă gleznele descoperite.

foto:  Lluis Gene/AFP/Getty Images

foto: Lluis Gene/AFP/Getty Images

O altă rochie care a atras admirația pubicului face parte din noua colecție Rosa Clará. Deși accentul general al colecției s-a orientat spre broderiile florale din dantelă și straturile din tul transparent, ne-a atras atenția o rochie voluminoasă, din mătase Mikado, completată de o pereche de pantaloni din aceeași pânză și prinsă la talie cu o centură romantică.

foto: Robert Marquardt/Getty Images

foto: Robert Marquardt/Getty Images

Jesús Peiró este o altă marcă, rochiile căreia au fost prezentate publicului larg. În colecția botezată „Perfume” (Parfum) se regăsesc rochii și accesorii florale, care le fac pe mirese să se simtă unice, feminine, sofisticate și parfumate.

foto: Vanessa Carvalho/DPA

foto: Vanessa Carvalho/DPA

Yolan Cris a fascinat publicul cu o nouă colecție în stil boho chic: combinația perfectă dintre romantism și formele geometrice. Șiragurile de mărgele, straturile de dantelă franceză și cromatica naturală sunt elemetele obligatorii ale unei rochii de mireasă în stil boho.

foto: YolanCris

foto: YolanCris

Designerul recomandă miresei contemporane să nu recurgă la mulțimea de accesorii, ci să atragă priviri prin naturalețe și imprimeuri florale.

foto: YolanCris

foto: YolanCris

foto: YolanCris

foto: YolanCris

foto: YolanCris

foto: YolanCris

Sursa: Huffington Post

Distribuie articolul: