Probabil că nicio mămică obișuită nu cunoaște prin ce sacrificii trece o mămică din lumea modei. Pentru că au nevoie să arate impecabil în luni numărate, majoritatea dintre ele se apucă de sport imediat după naștere. Paralel cu vocația de mamă, un model trebuie să-și dovedească valoarea printr-o imagine impecabilă întotdeauna. Cum au reușit să slăbească cele mai celebre modele, după ce au devenit mame, îți spunem mai jos.

Atunci când o privești pe Natalia Vodanova, nici nu-ți vne să crezi că este mama a patru copii. Ultima dată, a venit mămică de băiat anul trecut, însă acum, niciun centimetru de pe corpul ei nu-i trădează materniatea. Natalia a fost foarte activă și în perioada sarcinilor, de aceea participările la ședințe foto nu au fost teme tabu. Modelul susține că kilogramele în plus pleacă singure, după ce o femeie devine mamă. Împotriva vergeturilor, Vodianova folosește măști și împachetări pe bază de alge marine și argilă albastră.

Modelul olandez Doutzen Kroes a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului trecut. Prima oară, modelul a născut în 2011. Niuciuna din sarcini, însă, nu a oprit-o pe Doutzen să revină în rândurile îngerașilor Victoria’s Secret. Cel mai mare sprijin, în revenirea la vechile forme, a fost antrenamentul cu ABS, care i-au antrenat foarte bine mușchii de la abdomen și cei de la spate. Kroes a exclus carbohidrații din alimentație, înlocuindu-i cu proteine. Doutzen adoră să-și detoxifieze organismul cu sucuri înainte de prezentările de modă. 

Alessandra Ambrosio a recunoscut, în interviurile sale anterioare, că după naștere, cel mai mult a ajutat-o să slăbească antrenorul personal. Pentru a se pregăti de prezentările de modă, amatoarea de dulciuri a fost nevoită să renunțe în totalitate la consumul de zahăr și făină albă.

Miranda Kerr este și ea un model care a înflorit după graviditate. După nașterea fiului, în 2011, Kerr a căpătat niște forme de invidiat și grație acestui fapt, i-a fost încredințat să reprezinte sutienul Very Sexy Fantasy Bra, decorat cu pietre prețioase. Pentru a se pregăti de prezentarea surtienulu, Miranda a avut a dispoziție doar jumătate de an – timp în care a făcut yoga și pilates. Diminețile Mirandei începeau cu fructe proaspete, ouă și avocado, la prânz, se delecta cu salate conținând fructe de mare și legume, iar la cină – cu pește și steak pregătit cu aburi. 

Cel mai greu, după naștere, i-a revenit Adrianei Lima. Modelul a trebuit să scape de kilogramele în plus timp de două luni. A început să practice boxul în fiecare zi și a inclus, în antrenamentele sale, și sesiuni de cardio. Timp de o săptămână, a consumat doar apă și cocktailuri speciale!

Și modelul Gisele Caroline Bündchen este mama a doi copii. Pentru recuperare, o ajută yoga, meditația și Kung Fu în fiecare zi, preț de câteva ore. Pentru a da jos kilogramele acumulate, Gisele a fost nevoită să adopte un regim alimentar bazat pe consumul a 1500 de calorii în fiecare zi. 

Modelul Heidi Klum are tocmai 41 de ani, iar până la această vârstă, a născut de 4 ori. În timpul sarcinilor, nu și-a limitat consumul de alimente și se îngrășa de fiecare dată cu până la 20 de kilograme. Ca prin minune, după fiecare naștere strălucea la propriu pe podium. Klum afirmă că secretul frumuseții sale este mișcarea și dieta bazată pe proteine. În plus, modelul petrece foarte mult timp alături de copii și le imită jocurile. 

Sursa: Cosmopolitan

Foto: Instagram, Splash, zimbio.comcelebritybabyscoop.comeonline.com,  celebritybabyscoop.comjustjared.com

Distribuie articolul: