Ești pasionată de domeniu frumuseții și îți place să fii în pas cu ultimele inovații din acest domeniu?  Bruno Vassari Moldova, în colaborare cu Daria Room și trainer-ul internațional Bruno Vassari, Pilar Gutierrez, organizează în data de 18 aprilie un seminar de excepție la Chișinău. Evenimentul se adresează celor interesați să își consolideze, să își dezvolte și să descopere noi tehnici de lucru în cosmetica profesională facială și corporală.

La seminar vei avea  șansa să descoperi cele mai eficiente produse și terapii. Trainer-ul internațional Bruno Vassari, Pilar Gutierrez, va efectua câteva dintre cele mai revoluționare tratamente faciale. Tot în cadrul seminarului veți putea testa noile linii pentru îngrijire, slăbire și efect anticelulitic. Produse care oferă un tratament complet pentru remodelarea siluetei și combaterea în mod eficient a celulitei.

 

Tratamentul Sculpt Plaster ce face parte din gama Body Care va fi prezentat și efectuat de către Pilar Gutierrez și cu siguranță va impresiona toți invitații datorită rezultatelor instant vizibile. Sculpt Plaster este un alt tratament minune pe bază de mască ghipsată, anticelulitic, de slăbire și remodelare ce folosește o tehnică revoluționară bazată exclusive pe proprietățile exclusive ale ghipsului, oferind rezultate spectaculoase într-o manieră non-invazivă. Ajută la penetrarea rapidă în piele a principalelor ingrediente active, în timp ce acțiunea să termică stimulează circulația și îmbunătățește aspectul celulitei nodulare.

 

Evenimentul îți va oferi oportunitatea să înveți lucruri noi, să socializezi cu specialiștii din domeniu și să faci schimb de impresii despre domeniul beauty în care activezi. La dispoziția ta va fi o gamă impresionantă de tehnici europene de lucru și un produs ce asigură calitate.

Vă așteptam cu drag.
Evenimentul este unul gratuit, dar necesită înscriere în prealabil.
Telefon de contact: 069603816, 068302135.

Distribuie articolul: