Modelul plus-size Ashley Graham a dezvăluit pe 14 august, în ziua aniversării a nouă ani de căsnicie, că este însărcinată! Ea și soțul său, Justin Ervin, sunt extrem de fericiți!

„Surpriză!”, un cuvânt rostit într-un clip publicat în această dimineață pe Instagram care a făcut sarcina modelului publică: Ashley care are 31 de ani și soțul ei Justin Ervin, de 30 de ani, așteaptă nașterea primului lor copil, notează avantaje.ro.

Pentru a-și celebra aniversarea a nouă ani de mariaj, perechea a postat câte un mesaj pe conturile personale de Instagram.

„Acum nouă ani azi m-am căsătorit cu iubirea vieții mele. A fost cea mai grozavă aventură alături de persoana mea preferată.

Azi ne simțim binecuvântați, recunoscători și bucuroși să celebrăm ca o FAMILIE ÎN CREȘTERE. Aniversare fericită, Justin. Viața noastră este pe cale să devină și mai frumoasă.”

Regizorul Justin Ervin a publicat o sonogramă, alături de două fotografii mai vechi ale cuplului. Lângă acestea, producătorul a scris: „Pentru iubirea și inspirația mea de zi cu zi. Aniversare fericită, Ashley! Acești nouă ani au trecut asemeni unei vieți. Asta probabil pentru că viața mea a început odată cu momentul în care te-am cunoscut. Acum că ne-am făcut o viață împreună, hai să dăm viață împreună. Te iubesc, ne iubesc. Ne iubesc pe toți…”

În anul 2016, modelul a vorbit cu Entertainment Tonight despre posibilitatea de a deveni mămică. „Cu siguranță vom avea copii. Probabil se va întâmpla în următorii câțiva ani.”

Și-a exprimat din nou această dorință în luna ianuarie a anului acesta, deși a recunoscut că ea și soțul ei nu se grăbesc.

„Pentru mine, deși că sunt femeie și soție, fericirea nu este egală cu a avea copii. Copiii vor veni când vor veni. Acum, fericire pentru mine este să construiesc alături de soțul meu, dar și pe cont propriu brandul meu.”

Ashley și Justin s-au cunoscut la biserică în New York și s-au căsătorit când modelul avea doar 22 de ani.

SURSA

Vezi și: Cel mai cunoscut model plus-size Ashley Graham a pozat complet goală!

Distribuie articolul: