Alexandru Abagiu este cel mai cotat make-up artist din România, toate vedetele stau în rând pentru a ajunge pe mâna lui. Alexandru are un stil deosebit acesta respectă tendințele, dar și le adaptează în funcție de personalitate și trăsăturile feței. 

La sfârșitul lunii a avut loc un workshop ținut de Alexandru Abagiu, National Makeup Artist Lancôme, acesta a povestit pe îndelete care sunt direcțile pe care trebuie să le urmăm în materie de makeup în sezonul primăvară-vară 2019.

Prima veste bună este că toate barierele au fost înlăturate. Machiajul nu mai respectă o regulă în ceea ce privește structura, ci este vorba mai degrabă de o interpretare picturală, de aplicări lejere. Dacă până acum eram obișnuite ca în sezonul de primăvară-vară să regăsim printre produsele esențiale un bronzer sau un highlighter, acum tenul mat este în tendințe.

În ceea ce privește machiajul buzelor, alege culori saturate, de la nuanțe de bej, maro la burgundy și fuchsia. În acest sezon nu mai vorbim despre un machiaj realizat perfect, menit să ne ascundă defectele, ci din contra, se transformă într-un manifest al acceptării propriilor imperfecțiuni. Cu alte cuvinte, avem liber la creativitate!

Sursa: elle.ro

Distribuie articolul: