Chiar dacă este cel mai bine plătit fotbalist din lumea sportului, Cristiano Ronaldo nu se lasă de brandul vestimentar, care îi aduce profit constant din diferite colțuri ale lumii. Celebrul atacant a ținut să-și prezinte o nouă colecție de lenjerie intimă pentru bărbați, model pentru care a fost el însuși.

Cea mai nouă colecție de lenjerie marca CR7 Underwear a fost prezentată chiar ieri și a fost concepută pentru sezonul cald al anului, nu în zadar a fost supranumită drept una „tropicală”. Imagine a articolelor din colecție a decis să fie chiar el. La 32 de ani, încă se află într-o ținută ideală pentru o astfel de misiune!

„Oamenii văd în mine un om serios și ambițios, dar eu am decis să le arăt partea luminoasă din mine. Ador vara și am decis să împărtășesc tuturor această atmosferă. Culorile accentuate neapărat vă vor aduce bună dispoziție”, a recunoscut starul.

Having some fun on the set of my latest @cr7underwear campaign! Check it out! www.CR7Underwear.com

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Amintim că celebrul atacant portughez lansează încă din 2013 colecții de articole vestimentare sub umbrela brandulului său – CR7. În crearea colecțiilor, Cristiano este ajuat de către designerul american Richard Chai, care îndeplinește acum funcția de Director Creativ al mărcii.

CR7 produce nu doar lenjerie intimă pentru bărbați, ci și ciorapi, dar și cămăși, inclusiv pentru copii. Ronaldo mai deține o linie de parfumuri și o rețea hotelieră:

Cristiano Ronaldo și-a inaugurat un nou hotel în Portugalia. Cum arată (Foto)

10387615_663172243780017_4774074762468352765_n

NG_160408_MC_EDEN_CR7_Madrid-7272

Foto: CR7 Underwear, Nathan Gallagher Photography, cristianoronaldofragrances.com

Distribuie articolul: