Ești părinte sau vei fi în curând? Vrei să devii cel mai bun părinte pentru copilul tău? Vino să afli 18 tehnici despre cum să crești un copil echilibrat și să te bucuri din plin de experiență de a fi părinte la Seminarul Gratuit: 18 tehnici pentru a crește un copil echilibrat. Invitat special - Urania Cremene.

Pentru prima data în Chișinău și cu o experiență de peste 15 ani ca trainer și public speaker, Urania Cremene vine să ne prezinte 18 tehnici ca să crești un copil echilibrat.

urania event
urania bannerUrania Cremene este mamă unui băiețel de aproape 5 ani și este cel mai apreciat expert în Parenting din România. Cu o experiență de peste 15 ani, că trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale în urmă unor formări că Master Trainer, Coach și Facilitator.
A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni în acești ani. Majoritatea dintre ei sunt proprietari de companii, middle sau top manageri. În ultimii 2 ani, Urania a organizat zeci de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive la care au participat peste 12.000 de părinți din toată România.

Locurile sunt limitate, iar pentru prima parte a zilei s-au epuizat deja!
La seminar vei afla:

  • 18 tehnici de parenting ușor de pus în practică imediat;
  • Cele 3 nevoi esențiale ale unui copil;
  • Cum să intri în TOP 3% părinți DIN LUME care se pregătesc pentru creșterea copiilor lor.

Partener principal: Perna Mea; Partener: Medpark International Hospital, Alex Iordache Photography, Evenda, AFAM, MyBebe.md, EuMama.md, Dolce.

Vrei să fii și tu partener al acestui eveniment? Contactează-ne! la 060521100.

Hai să învățăm cum putem să formăm o generație de copii echilibrați!

ATENȚIE! Înscrierile care se fac pe Facebook NU vor fi luate în considerare.

P