Ai întâlnit vreodată pe cineva care te-a făcut să te înfiori de dorință, să uiți de orice inhibiție, să te lași prada senzațiilor și să-ți dorești mai mult, fără să-ți pese de nimic altceva? Se pare că Vărsătorii sunt printre cei mai creativi și spontani din punct de vedere sexual. Dar și alte câteva zodii se bucură de o reputație aproape perfectă în privința vieții sexuale.

Scorpion
Se spune că zodia cea mai erotică dintre toate cele 12 este Scorpionul. Are o senzualitate dominantă și un apetit sexual copleșitor. Pasiunea e la ea acasă când e vorba de acest nativ gelos și posesiv, dornic să trăiască intens și capabil să-și cucerească prada fără să spună o vorbă, doar prin limbajul trupului și câteva priviri ademenitoare. Odată devenit prizonierul lui, pașești pe drumul către culmile plăcerii.

Gemeni
Sunt foarte activi din punct de vedere sexual. Adoră diversitatea și îi încântă jocul seducției. Geamănul este acela care te dezbracă înainte să vă atingeți măcar. Un maestru al vorbelor care te dezarmează, e greu să-i reziști și nici n-ai avea de ce, căci este un amant desăvârșit. Se bucură de fiecare experiență ca de un moment unic și mereu își dorește ceva nou. Cu el trebuie să fii deschisă, să-i spui și să-l întrebi despre zonele erogene, despre ce-i place și ce nu.

Berbec
Ca în toate aspectele vieții, Berbecii nu au stare nici în dormitor. Emană energie sexuală de la o poștă și când vor pe cineva, nu-i lasă nicio șansă de scăpare. Berbecul știe să curteze și să-ți trezească simțurile de așa manieră că te trezești abia când ești goală în brațele lui. Te face să te simți cea mai dorită și irezistibilă, astfel că nu vei fi în stare să-i spui nu. Iubește intens, sălbatic și vrea să-și demonstreze că poate cuceri pe oricine, oricând. Berbecul are nevoie de provocări și de confirmări, de senzații noi și de pasiune intensă.

Vărsător
Vărsătorul adoră să-și dea frâu liber imaginației, să fie surprins și să încerce jocuri, locuri și poziții neobișnuite. Nicio nebunie nu i se pare prea mare, așa că alături de el te poți aștepta la orice: să fii legat la ochi, încătușat  sau mângâiat cu gheață. Asta nu înseamnă că viața sexuală a unui Vărsător este plină de acrobații, dar cu siguranță este intensă și, pentru mulți, de invidiat. Iar plăcerea, și a lui, și a partenerului, garantată.

Taur
Deși atât bărbații, cât și femeile născute în această zodie sunt destul de conservatori și foarte fideli, asta nu înseamnă că nu pun preț pe viața lor intimă. Nu se aprind ușor, însă așa cum adulmecă și savurează o sticlă de vin bun sau o porție de mâncare sofisticată, la fel își desfață simțurile și în intimitate: pe îndelete. O piesă vestimentară din dantelă, o lenjerie de mătase, muzică bună, lumânări parfumate le aprind imaginația și îi poartă spre nopți intense și perfecte.

Pești
Veșnic îndrăgostiți, Peștii adoră momentele petrecute în intimitate. Sunt foarte romantici și se bucură de fiecare atingere și îmbrățișare. Pentru ei, sexul înseamnă conexiune emoțională înainte de orice, iar dacă trec prea multe zile fără a face dragoste, se tem pentru bunul mers al relației. Odată ce și-au întâlnit partenerul compatibil, nu va exista blazare la ei în dormitor, iar preludiul și postludiul vor fi o desfătare de fiecare dată.

SURSA

Distribuie articolul: