Vă aduceți aminte cele 3 târguri cu pomușoare locale, din parcul Catedralei? Păi iată, la Berry Christmas, KLumea ăți dă întâlnire din nou, ca să guști deserturi din pomușoare, gătite în rețete alese de cei mai iscusiți bucătari și patiseri din Chișinău!

De data aceasta, organizatorii încurajează bucătarii șefi ai celor mai populare locații dinChișinău să gătească de Crăciun cu pomușoarele Moldovei! Vizitatorii vor alege cel mai gustos desert și cel mai tare bucătar șef al anului la Berry Christmas!

În competiție deja s-a înscris:
Petru Chicu, bucătarul șef de la KIKU STEAK AND WINE

Vitalie Voroncihin, bucătar șef de la GASTROBAR

Nelly Macari , BUNĂTĂȚI DE LA MARIKA

În competiție mai participă:
Rozmarin Cafe
★ KIKU Steak & Wine
★ Gastrobar
★ Tucano Coffee
★ Bunătăți de la Marika
★ Mimimi Cakes
★ Dulce Hanna

Lista se updatează, iar pe tine cei d ela Klumea te invită la un răsfăț culinar din pomușoare locale:
🍓Culese de pe ogoarele Moldovei
🍓Congelate de Kardel
🍓Gătite în rețete alese de cei mai iscusiți bucătari și patiseri din Chișinău! Degustă și votează BEST BERRY CHEF!

„Dragi gurmanzi, puneți data în calendar: 23 decembrie, ora 16.00, Summit Events. Intrare gratuită. Degustări gratuite. Tombolă cu cine oferite de localuri. Va fi gustos!”, notează KLumea.

Distribuie articolul: