Oricât de reci și dinstanți nu ar părea și președinții sunt oameni și își doresc ca măcar cineva să-i iubească necondiționat. Asta se întâmplă deoarece este destul de greu să ai prieteni adevărați atunci când te numeri printre cei mai puternici și mai influenți oameni din lume.

Cea mai sigură varianta sunt… cățeii! Ei sunt întotdeauna sinceri și iubesc dezinteresat. Cel mai probabil că asta gândesc câțiva dintre Președinții lumii, mereu nedespărțiți de animalele lor de companie! Iată cum arată cei mai buni prieteni ai oamenilor puternici, potrivit adpm.ro.

Sauli Niinisto (Președintele Finlandei) și Lennu

Lennu este un Boston Terrier și a devenit celebru grație acestei fotografii în care pare că zâmbește larg la camera. Participă adesea la evenimente oficiale și acordă uneori chiar interviuri.

Michael D. Higgins (Președintele Irlandei), alături de Brod și Sioda Superbii

Brod și Sioda au avut chiar ocazia de a se întâlni cu Prințul Harry și Meghan Markle, Ducele și Ducesa de Sussex, în cadrul vizitei oficiale pe care cei doi au făcut-o anul trecut în Irlanda.

Vladimir Putin (Președintele Rusiei) și Yume

Vladimir Putin are nu doar unul, ci patru câini! Iar toți locuiesc împreună cu el la Moscova. Pe Pasha l-a primit în ianuarie 2019 de la Președintele Iugoslaviei, în timpul vizitei oficiale pe care acesta din urmă a făcut-o în Rusia. Verni a fost un cadou primit în 2017 de la Președintele Turkmenistanului, Yume a apărut după ce Vladimir Putin a susținut victimele cutremurului urmat de tsunami în Japonia în 2011, iar Buffy a fost primit în dar, în anul 2010, de la Prim-Ministrul Bulgariei.

Emmanuel Macron (Președintele Franței) și Nemo Simpaticul

Nemo și-a început viață în Tulle, înainte de a ajunge într-un adăpost pentru animale din grijă Societe Protectrice dex Animaux. În august 2017, a fost ales de Brigitte Macron în timpul unei vizite pe care această a făcut-o la adăpost. A fost numit Nemo după Căpitanul Nemo din cartea favorită a lui Emmanuel Macron, 20.000 de leghe sub mari (Jules Vernes).

Iată așa, un patruped poate topi până și inima celor mai „duri” politicieni!

Sursa: Adpm.ro