Frumoase, elegante, cochete și… PISTRUIATE! Astfel au arătat participantele la primul concurs de frumusețe dedicat fetelor cu pistrui din Republica Moldova, organizat ieri seara, 10 august. Valeria Lungu, fiica interpretei Victoria Lungu s-a dovedit a fi cea mai bună la toate capitolele și s-a învrednicit de titlul de Miss Pistrui 2014. Vezi aici o Galerie Foto de la eveniment.

Cele 12 participante au fost întâi de toate prezentate publicului, apoi au defilat în costume de baie și în tricourile brandului romanesc, „Urzeală”. Cea de-a treia probă a însemnat câte două întrebări pentru fiecare dintre pistruiate și un defileu în hainele pictate de creatoarea Irina Madan. Multă muzică, distracție la maxim și mulți pistrui le-au și adus participantelor norocul la primul concurs dedicat pistruiatelor din Republica Moldova.

Miss Pistrui

Valeria Lungu

Titlul de Miss Pistrui 2014, coronița și cadoul cel mare – O vacanță de 7 nopți pe litoralul din România l-a primit Valeria Lungu, fiica interpretei Victoria Lungu. De un premiu din partea partenerilor și de titlul de ViceMiss Pistrui 2014 s-a învrednicit Marcela Ignatiuc. Celelalte participante s-au ales cu reviste de frumusețe, vaucere de reduceri, abonamente la sport, haine pistruiate, bijuterii speciale, dar și o apariție pe paginile unei reviste celebre de la noi. 

Vice Miss

Vedeți mai jos o Galerie Foto realizată de revista noastră de la evenimentul frumos și plin de pistrui.

Foto: Ellene Mocrii

Distribuie articolul: