El știe cum nu se poate mai bine de ce are nevoie o femeie ca să arate perfect, însă se pricepe el la fel de bine care-i sunt necesitățile ei interioare? Hairstilyst-ul Andrei Cocierul, ne-a vorbit în cadrul proiectului „Ce vor Femeile?” despre profesia sa, în raport cu femeile și cum vede el, de fapt, frumusețea feminină.

Nu pot să zici despre femei că știi foarte bine ce vor ele, dar eu mă pricep la asta.

Femeile vor să fie în centrul atenție, să primească complimente să fie mereu la înălțime. Femeile vor tot timpul putere.

Un bărbat adevărat iubește o femeie deșteaptă, o femeie frumoasă – femeia care pricepe ce iubește un bărbat.

Fiind un specialist în domeniul frumuseții, în primul rând pun accetul pe frumusețea vizuală. La prima vedere ești foarte atent la păr, la machiajul pe care îl are, la felul cum e îmbrăcată și la mersul pe care îl are femeia.

Pun accent pe imaginea unei femei. În câteva secunde îți poți face o părere despre persoană. știi cum să vorbești cu ea, despre ce să vorbești.

Atunci când cunoști femeia cu adevărat îți dai seama că cel mai important este sufletul, dar să nu uitam că pe lângă acel suflet trebuie să avem o imagine exterioară frumoasă.

Avem foarte multe femei frumoase care se mândresc cu frumusețea lor, o pun în evidentă și poate uneori exagerează. Având o relație foarte puternică între două persoane, un bărbat oricum observă alte femei frumoase. E imposibil în Moldova să nu întâlnești femei care să nu te pună pe jar. De aceea este foarte important ca femeia de acasă să aibă grijă de ea. Chiar dacă are un copil, oricum, ea trebuie să pună accent pe frumusețea ei. Aceste femei sunt mult mai apreciate, decât cele care nu se tund, nu se vopsesc, au anumite principii – eu ca bărbat aș renunța la aceste femei.

Profesia mea nu m-a încurcat în relațiile amoroase.

Nu aș putea să fiu mult timp cu o femeie care este geloasă. Eu cred că femeia într-o relație trebuie să fie mai șmecheră și mai documentată. Noi bărbații vedem aceste lucruri și le apreciem, pentru că o femeie trebuie să fie un bun actor, trebuie să fie puternică. Bărbați iubesc femeile puternice! Ele trebuie să fie mereu cu zâmbetul pe buze. Este greu să fii femeie.

Bărbatul poate fi funstagiu, atunci când are lipsă de atenți și atunci când are prea multă atenție, la fel există acest risc, dar dacă are femeia de care el are nevoie, el deja va fi mai rezervat și mai respectuos.

Este foarte important ca o femeie să zâmbească, să aibă o dantură îngrijită.

Nu-mi plac femeile care sunt foarte mândre și nu acceptă un compliment, dar de fapt, îl așteaptă.

Susținerea unei femei este baza unui bărbat.

Având o femeie foarte înțeleaptă, calmă, deșteaptă, interesantă, plină de idei, bărbatul, la fel, își exprimă cu aceleași emoții aceste calități.

Dacă doriți să aveți un bărbat adevărat lângă voi, făceți-l voi adevărat.

Urmărește ediția precedentă a emisiunii „Ce vor femeile?”

Ce vor femeile?!” cu Alexandru Bordian: „Este foarte important ca o femei să-și asculte bărbatul, nu doar să mimeze că îl ascultă”