Principalele tendințe în stilul și modelele tunsorilor au fost determinate. În anul 2017 se poartă părul scurt, cea mai simplă și mai comodă tendință din ultimii ani. Îți propunem câteva idei care te vor face să visezi, având în vedere că tunsorile obișnuite continuă să fie în top.

Frumusețea și comoditatea sunt pe prim plan, astfel tunsorile Bob și Pixe vor fi cele mai populare în acest an, deși vor exista și anumite variații. Cel mai mare avantaj a tunsorilor din 2017, este că se potrivesc perfect cu toate tipurile de păr. Printre varietatea de opțiuni neapărat veți găsi ce vă este pe plac, există lucruri care nu se schimbă, deși se schimbă sezoanele.

Tunsoarea Bob

Tunsoarea bob continuă să fie prezentă printre tunsorile la modă pentru 2017, însă acum se va purta din nou scurt și în straturi. Puteți opta pentru un breton lung sau pentru cărare pe mijloc, în ambele cazuri se pune accent pe volum și efectul finisajului ciufulit. Un stil plin de personalitate, puteți accentua frizura prin câteva șuvițe ce conferă luminozitate.

short-bob-hairstyle-2013-tile

Tunsoarea Pixe

Este o altă tendință importantă alături de cea bob. Deși de tipul ei este o tunsoare mai scurtă, de data aceasta se poartă în formulă alungită. Părul nu trebuie scurtat prea mult, lăsați câteva șuvițe să vă cadă pe față. Puteți opta pentru un stil pank sau versiunile rock, astfel veți surprinde cu o coafură diferită în fiecare zi. Nu uitați de ornamente, clamele mari și diademele sunt cele mai bune alegeri în completarea look-ului.

pixie-tile

Păr mediu ondulat

Vorbind de păr scurt trebuie să menționăm toate versiunile sale. În acest sezon părul ondulat este versiunea cea mai în trend. Este perfect dacă aveți părul ondulat sau creț, în caz contrar întotdeauna îl puteți ondula sau încreți. Este ideal să dați părului o notă personală. Pe locul întâi stă naturalețea, efectul nepieptănat va câștiga teren în toate versiunile de tunsori din 2017. Revin în forță tunsorile în stil swag, puteți combina părul franjurat cu breton, purtat puțin pe față.

11-13-tile

Principalele tendințe hairstyle din 2017 pun accent pe naturalețe și frizuri scurte care sunt extrem de variate, în afară de cele menționate puteți alege orice frizură în dependență de forma feței și tipul părului. De asemenea se poartă bretonul în stil boho, tunsori filate, asimetrice, cascade, tunsoarea italiană, garcon, carre și neapărat toate astea însoțite de efectul de ciufulire.

Citeşte şi: Un frizer din Veneția transformă podoabele capilare ale bărbaților în hairstyle-uri de toată admirația

Citeşte şi: 7 hairstyle-uri adorabile pentru fetițe, inspirate de o bloggeriță de peste ocean

Distribuie articolul: