Astrograma personală sau horoscopul nativ este pronosticul astrologic personal, pe care orice astrolog profesionist poate să-l realizeze chiar din primele clipe de viață ale unui om. Sergiu Sumcă ne spune ce date concrete trebuie să cunoaștem atunci când vrem să întocmim o astrogramă.

„Se spune că atunci când regina trebuia să nască, astrologul era deja sub pat și chiar de la primul strigăt al copilului, acesta își făcea deja notițele referitoare la ora exactă a nașterii și alte detalii importante”, spune, mai în glumă, mai în serios astrologul invitat în studioul UNIMEDIA. 

Astrograma

„Cu cât mai exactă este fixată ora nașterii, cu atât mai exact este horoscopul natal. Deci, cei care vin la un astrolog, trebuie să știe neapărat data nașterii, luna, anul, ora exactă și locul unde s-au născut, pentru că o persoană născută la paralela 20′, iar alta la paralela 47′ pot fi total diferiți”, mai notează Sergiu Sumcă.

De remarcat că deja majoritatea astrologilor folosesc așa numitele programe computerizate specializate pentru a realiza asemenea pronosticuri, interpretând deja semnele și traiectoriile pe care le văd. Astrologul Sergiu Sumcă ne-a declarat că este printre puținii care mai realizează astrograme fără ajutorul tehnicilor moderne. 

Alte detalii despre astrologul Sergiu Sumcă puteți citi AICI

Distribuie articolul: