O fată atât de frumoasă și talentată ca Nicoleta Nucă nu are cum să aibă inima liberă - își zic cârcotașii. Iată că artista nu se grăbește nicăieri, iar despre cea mai importantă zi din viața sa a vorbit în cadrul unui interviu acordat anterior pentru postul român de televiziune Antena Stars.

Nu sunt o femeie obsedată de ideea bărbatului în viaţa mea, nu vreau să depind… asta poate fi un obiectiv în viaţă, să nu depind niciodată de un bărbat.

Căsătoria o văd, dacă va fi să fie, dar nu e o necesitate, nu e un obiectiv spre care tind cu orice preţ.

Consider că două persoane pot să trăiască împreună, să convieţuiască şi ani, şi o viaţă întreagă fără să fie o ştampilă în paşaport şi să se declare soţ şi soţie şi să trăiască mai fericiţi.

Niciodată nu am stat să mă autoanalizez, adică să stau să mă gândesc oare de ce plac eu bărbaţilor sau oare de ce nu le plac.

Cred că trebuie să se întâmple în mod natural totul. Este un schimb de energie. Dragostea adevărată şi o relaţie de durată se naşte din prietenie adevărată”, a spus Nicoleta, în interviu.

13770437_10210318396015612_6017487567781642304_n

În cadrul unui alt interviu anterior, Nicoleta Nucă a vorbit despre cum trebuie să fie bărbatul care ar convinge-o să meargă alături de ea în fața altarului:

Nicoleta Nucă vorbește în premieră despre viața sa amoroasă și schimbarea de look (Video)

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: