Dacă nu ai timp să mergi la sport, ești sceptic(ă) în ceea ce privește vitaminele de întărire a organismului, o singură procedură îți poate oferi putere și energie. Este vorba despre punctul Feng-Fu, unde poți aplica un cub de gheață și scapi instant de migrenă, anxietate sau slăbiciuni.  

Tot ce trebuie să faci este să te întinzi pe burtă, să-ți strângi părul și să plasezi cubul de gheață fix pe acest punct. Îl vei ține timp de 20 minute, fixându-l cu un bandaj sau cu o eșarfă.

Această operațiune trebuie repetată periodic, cu 2 sau 3 zile de pauză între, și, neapărat, dimineața, pe stomacul gol, dar și seara, înainte de a merge la culcare. Și stai liniștită, nu vei răci în urma acestei proceduri!

De ce trebuie să aplici anume gheață în acea zonă? Gheața va scade temperatura corpului și va stimula fuxul de sânge spre creier. Regiunea de conexiune dintre cap și gât are un flux de puncte care răspund pentru respirație și circulația singelui.

Feng Fu

Cu ajutorul acestei proceduri absolut uimitoare, îți întărești organismul, ba mai mult, poți trata o varietate de maladii, cum ar fi cele ale aparatului respirator și ale sistemului cardiovascular, disfuncții tiroidiene, obezitatea, distonia, hipotensiunea arterială și hipertensiunea.

Atenție!
Metoda este interzisă femeilor gravide, celor care au un stimulator cardiac, epilepsie sau schizofrenie!