Poate nu îți dai seama, dar îți poți supăra partenerul prin unele gesturi care ție și se par mărunte. Iată o listă cu câteva lucruri pe care NU trebuie să le faci în pat. 

Nu refuza sexul doar pentru că nu eşti proaspăt epilată

Am înţeles, nu te-ai epilat de ceva timp… dar dacă bărbaţii sunt cu adevărat excitaţi chiar nu le pasă. Totuşi, daca e o adevărată „junglă” la tine acolo, ai putea totuşi să îl amâni puţin, cu tact, pâna când faci o vizita la un salon de înfrumuseţare sau, în cel mai rău caz, pui mâna pe un bic. Dar dacă eşti undeva între „braziliană” şi „jungle” chiar nu le pasă.

 Spune-ţi întotdeauna preferinţele

Nu toţi domnii înţeleg acel element misterios, în speţă vaginul. Deşi majoritatea se comportă de parcă ar şti tot, în realitate ar fi oricând fericiţi să primească o serie de sugestii. Nu ezita să-i spui ce ar putea face mai bine, dacă vezi că e loc de îmbunătăţiri.

Să nu cazi într-o rutină

Bărbaţii nu sunt pretenţioşi în pat – dacă e sex, e bun. Însă ar vrea totuşi ca fetele să fie dispuse să încerce poziţii noi şi să mai schimbe rutina . Încearcă s-o faci într-un costum sexy, o locaţie diferită, sau consultă Kama Sutra pentru câteva poziţii noi.

Să nu fii „stană de piatră”

Ar trebui să faci sex pentru că eşti excitată şi pentru că te simţi atrasă de partenerul tău. Dacă e aşa, nu te teme să îţi arăţi pasiunea – nu trebuie să te comporţi ca un star porno, dar ia şi tu parte la acţiune. Continuă să-l atingi, să-l mângâi şi sărută-l pentru a-i arăta că eşti implicată total în ceea ce faceţi.

 Să nu mimezi orgasmul

Nimic nu poate fi mai frustrant decât să rămâi şi nesatisfăcută şi cu un sentiment de vinovăţie fiindcă ţi-ai minţit iubitul. Fii sinceră cu amândoi, fii răbdătoare şi învaţă-l ce îţi place. Într-un final, vei atinge orgasmul şi vă veţi simţi mult mai uniţi. Ţine minte că ulciorul nu merge de multe ori la apă şi orice bărbat, oricât de nătâng ar fi, îşi va da seama la un moment dat că mimezi.

Sursa

Distribuie articolul: