Şoldurile bine conturate ale unei femei pot incita la maxim orice bărbat. Nu toate însă sunt înzestrate cu o pantă perfectă, mai ales dacă are un stil de viaţa lipsit de mişcare şi alimentaţie nu tocmai sănătoasă. Chiar şi aşa, să capeţi nişte şolduri sexy este absolut real, important este să adopţi o nouă tactică: renunţarea la alimentele ce conţin calorii goale şi grăsimi saturate şi înlocuirea lor cu alimente care chiar îţi hrănesc organismul şi ţi-l modelează.
Dieta pentru solduri sexy durează două săptămâni, timp în care mănânci sănătos şi bine şi îţi sculptezi corpul. Înainte de a începe această dietă simplă, trebuie să ţii cont de câteva principii de bază, fără de care eforturile tale nu ar da rezultate.

– nu ai voie să consumi zahăr, aşadar dacă este nevoie, înlocuieşte-l cu puţina miere.
– nu ai voie să-ţi îndulceşti cafeaua sau ceaiul.
– trebuie să bei 8-10 pahare de apă pe zi
– trebuie să renunţi la junk food, fast food, mâncare gata preparată din magazine, produse de patiserie.

Dieta pentru şolduri sexy îţi asigură un aport caloric zilnic de 1100 de calorii, o cantitate suficientă încât organismul să înceapă topirea stratului adipos depus pe şolduri, dar în acelaşi timp să înceapă mărirea masei musculare din această zonă.

Iată meniul pentru o săptămână din dieta pentru solduri sexy. În cea de-a doua săptămână, meniul se repetă.

Luni

Mic dejun: un pahar de iaurt, un măr, o felie de pâine integrală, o roşie
Prânz: 200 g piept de pui, salată de legume cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie, 2 felii de pâine integrală
Gustare: o felie de pâine integrală cu 2 linguri de fasole fiartă şi nasturei.
Cină: o conopidă mică fiartă, cu o lingură de brânză rasă, o cească de fasole fiartă şi o roşie, apoi un măr copt umplut cu afine, un pahar de vin roşu

Marţi

Mic dejun: 2 felii de şuncă cu 2 felii de pâine integrală.
Prânz: un sandvis cu brânză, salată verde, roşie, castraveţi şi puţina maioneză.
Gustare: un bol de ciorbă de fasole cu 1 felie de pâine integrală, apoi un măr.
Cină: 150 g peste alb cu legume fierte, un pahar de vin roşu.

Miercuri

Mic dejun: un ou fiert tare, 2 felii de pâine integrală.
Prânz: o felie mare de pepene, 2 linguri de fasole fiartă, o salată de legume şi o felie de pâine integrală.
Gustare: un iaurt degresat, o banană mare.
Cină: 200 g piept de pui cu legume la aburi şi orez brun, un pahar de vin roşu

Joi

Mic dejun: 2 felii de pâine integrală, 2 linguri de cremă de brânză, o roşie.
Prânz: sandviş cu salată verde, roşie, şuncă şi brânză.
Gustare: salată de ton cu legume.
Cină: 100 g carne de vită cu legume la aburi şi 125 g piure de cartofi, plus un măr.

Vineri

Mic dejun: un bol de lapte cu cereale integrale, o banană mică.
Prânz: 150 g creveţi, o salată mare şi o pară.
Gustare: o felie de pâine integrală cu brânză şi roşie
Cină: 200 g peste la grătar cu 2 linguri de fasole fiartă, 2 roşii coapte, o lingură de mazăre şi năsturei.

Sâmbătă

Mic dejun: o felie mare de pepene, un pahar de iaurt.
Prânz: 150 g carne de vită cu un cartof copt, o salată mare, o portocală şi o pară.
Gustare: un bol de supă de legume cu 3 crackersi simpli.
Cină: 100 g paste cu 100 g piept de pui, sos de roşii, un măr mic, un pahar de vin roşu.

Duminică

Mic dejun: un bol de salată de fructe cu 1 pahar de iaurt.
Prânz: sandviş cu şuncă, salată verde, roşie şi puţină maioneză.
Gustare: paste cu legume
Cină: 100 g piept de pui cu orez brun şi legume fierte.

Sursa: www.realitatea.net

Distribuie articolul: