Publicaţia Women's Health a realizat un sondaj prin Facebook, la care au participat peste 200 dintre cititoarele sale. Femeile au recunoscut la ce anume se uită atunci când văd pentru prima dată un bărbat. Rezultatul sondajului este neaşteptat, informează adevărul.ro.

Poate părea surprinzător pentru unii, dar femeile susţin că atunci când se uită la un bărbat nu remarcă în primul rând nici statutul lui social, nici muşchii, și nici înălțimea acestuia. Dintre cele 204 femei care au participat la sondaj, 88 au spus că observă mai întâi ochii unui bărbat, 52 sunt atente la zâmbetul lui, 22 la dinţi şi 21 la înălţimea acestuia.

Pe următoarele locuri în lista de detalii la care sunt atente femeile atunci când văd un bărbat se numără mâinile, îmbrăcămintea, mirosul şi părul. Abia apoi urmează simţul umorului, vocea sau fizicul.

Pe ultimele locuri sunt detalii pe care bărbaţii le consideră importante, dar care nu prea le interesează de fapt pe femei: braţele, umerii, pieptul musculos sau fesele.

627x0

 

Distribuie articolul: