În familia Anastasiei Lazariuc frumuseţea este cuvântul de ordine. Nu doar fiica ei Ileana i-a moştenit trăsăturile, ci şi nepoatele din partea lui Andrei.  Beatrice  şi Anastasia sunt pasionate de arta machiajul şi fac furori la şedinţele foto.

Anastasia sau Nasti, aşa cum o alintă apropiaţii, seamănă izbitor cu bunica lor celebră, dar şi cu mătuşa, fosta componentă a trupei „Trinity”. Recent, soţia lui Ţiriac s-a lăudat cu nepoata sa pe contul ei de Instagram, unde a publicat imagini cu Anastasia, care s-a transformat spectaculos. Ea este pasionată de arta machiajului, iar pozele pe care le pune pe reţelele de socializare sunt o dovadă.

Anastasia Lazariuc este şi bunica Beei. Beatrice Lazariuc, cea mai mare nepoată a sa, este o tânără care îi seamănă izbitor solistei.

Beatrice este pasionată de design, ba mai mult, îi dă lecțîi bunicii despre cum ar trebui să se îmbrace și ce ar putea să combine.

Ileana Lazariuc, fiica artistei, are doi copii cu Ion Alexandru Ţiriac, fiul magnatului român Ion Ţiriac: Alexandru (10 ani ) şi Nicholas Noah (8 ani şi jumătate).

Vezi și: Anastasia Lazariuc afișează o nouă tunsoare! Iată cum arată (Foto în articol)

Distribuie articolul: