Doi dintre Bloggerii parteneri EA.md, doi activiști și oameni despre care revista noastră a scris nu doar o dată - Emilian Crețu și Nata Albot, au ținut să ne expedieze mesaje de felicitare video, aflați la zeci sau mii de kilometri distanță. De ziua noastră, la aniversarea de 7 ani, am ascultat cu atenție și am luat aminte.

Mai sus vedeți mesajul pe care l-a înregistrat pentru EA.md cofondatoarea Klumea – Nata Albot, stabilită cu traiul la Montreal, Canada.

„Cine dintre voi a avut vreo dată o idee bună, a realizat-o și a făcut-o să dureze măcar 7 ani, știe cât de prețioasă poate fi o asemenea aniversare. La încă mulți ani, Nadia Darie și echipa Ea.md. Vă doresc să deveniți din ce în ce mai buni în ceea ce faceți, să descoperiți oameni valoroși și să le oferiți platforma voastră pentru ca să afle lumea despre ei, să ajutați femeile să creadă în ele, să le încurajați să se dezvolte și să aibă curajul de a-și urma visele, să învețe lucruri noi, să se focuseze cât mai puțin pe aparențe și pe ambalaje și cât mai mult pe potențialul lor. De dragul noii generații de femei moldovence, vă doresc să rezistați.”

Vedeți mai jos și mesajul actorului Emilian Crețu, creatorul vlogului „Emilian Crețu – DA, sunt român”, aflat într-o deplasare cu Teatrul „Eugene Ionesco” în România. Ne-a amintit de toate personajele care l-au făcut celebru:

Distribuie articolul: