Nu e de mirare că Jupiter e cea mai mare planetă din sistemul nostru solar – stăpânește expasiunea, creșterea și aventură. Orice atinge Jupiter, inevitabil crește, iar dacă alegi să profiți de imensă lui putere cosmică, nu e niciun obstacol peste care să nu poți trece.

În ultimul an, a stat în Săgetător, dar de azi intră în Capricorn, încurajându-te să te concentrezi pe țelurile tale, să te menții disciplinată și să munceșți. Deși efectele se întind pe o perioada mare de timp, cosmosul îți da un boost instantaneu.

Mâine, pe 3 decembrie, Mercur, planetă comunicării și a funcțiilor cognitive, formează un sextil cu Pluto, planetă renașterii, lucru care te îndeamnă să transformi complet o idee. Conversațiile devin puternice și necenzurate și dacă eșți pregătită să-ți îmbrățișezi latura creativă, ai multe de descoperit. Și Venus formează un sextil cu Marte, dându-ți un plus de energie artistică. Ascultă-ți impulsurile și emoțiile, pentru că dacă le reprimi nu-ți faci nicio favoare.

Atenție duminică, atunci când Soarele se ciocnește de iraționalul Neptun – vei simți că emoțiile îți scapă de sub control și gândurile creează multă confuzie. Nu e momentul să te lipeșți de o idee și să arunci cu judecați de valoare. Neptun are tendința de a te încurcă – abia mai târziu vei înțelege ce ți s-a întâmplat și care era adevărul.

BERBEC

Descoperi adevăruri adânci despre drumul tău în viață. Nu te simți pregătită să faci un pas în față încă, dar descoperi care e potențialul tău. Ia decizia de a munci serios și de a deschide ușa din față ta. Nu te teme să colaborezi cu cineva care te poate ajută, pentru că nimeni nu ajunge singur la linia de finish.

TAUR

Multe lucruri te motivează să ieși din zona de confort. Toate acele lucruri pe care ți-ai dorit dintotdeauna să le încerci? Toate acele proiecte la care ai visat cu ochii deschiși? Adu-le la viață pas cu pas. Vei fi surprinsă de ce vei învață dacă eșți disciplinată. O relație importantă din viață ta devine serioasă, așa că deschide-ti inima, chiar dacă pare riscant.

GEMENI

Dai pe-afară de energie romantică și creativă. Poți resuscita o relație care stagnează exprimându-ți pasiunea sau, dimpotrivă, flirtând cu cineva nou și incitant. Oricare ar fi alegerea ta, e clar că eșți inspirată. Urmează-ți impulsurile. Pe de altă parte, când a fost ultima oară când ai făcut ceva artistic? Ți-e foame din nou de chestia asta.

RAC

Vrei să petreci mai mult timp cu cei care te fac să te simți acasă. Mai mult decât atât, vrei să construieșți o casă cu cineva special, așa că folosește-te de această energie pentru a-ți aranja cuibul în doi. Relația ta e mai mult decât o simplă pasiune sau o relație de conveniență? Legătură voastră emoțională e puternică? Înțelege că vulnerabilitatea nu face o iubire mai puțin incitantă.

LEU

Să nu îndrăznești să lași pe nimeni să te încetinească săptămâna asta, pentru că ești plină de energie și gata de orice. Îți îndeplinești to do list-ul imediat, cunoști oameni noi și generezi idei pe bandă rulantă. Dacă stai degeaba te umpli de anxietate, așa că folosește-te de această energie pentru a construi ceva ce te împlinește emoțional. Umbrele inimii tale ies la lumina.

FECIOARA

Visezi de multă vreme să faci bani dintr-o idee creativă? Acum e momentul perfect să treci la treaba. Deschide-ți un shop online, apucă-te de design și infuzează-ți viață profesională cu o doză mare de creativitate. Cauți inspirație? Vorbește cu oameni care fac ce ai vrea tu să fac sau citește poveșți de succes despre persoane care au trecut prin ce treci tu. Apoi treci la treaba și nu te opri.

BALANȚĂ

Spațiul tău reflectă cine eșți? Dacă ești în căutarea unui sens sau a unei apartenențe, ai puterea de a le crea de la zero. Remodelează-ți casă, petrece timp cu familia și adu liniște și confort în casă. Mesajele inimii te vor ajută să înțelegi de ce ai nevoie pentru a te simți stabilă și sigură pe ține.

SCORPION

Ai multă auto-reflecție și introspecție de făcut. Sapă adânc în ține și descoperă adevărul. Ții secrete? Cineva ține secrete față de ține? E timpul să descoperi ce se întâmplă de fapt în viață ta. Chiar dacă adevărul doare, inevitabil te va elibera. Nu fi o prizonieră a lucrurilor pe care ți-e frică să le spui cu voce tare.

SĂGETĂTOR

Ce vrei să obții din punct de vedere financiar? Ai multă forță și acum poți să obții banii și viață pe care ți le-ai dorit dintotdeauna. Trebuie doar să crezi că ai deja tot ce-ți trebuie și te vei bucură de multă abundență. Oamenii din viață ta te pot ajută să te îndrepți în direcția corectă. Petrece timp cu cei ale căror valori se aliniază cu ale tale și îți vor arată drumul.

CAPRICORN

Esti de nota zece și toata lumea vede asta. Ai un magnetism aparte și atragi toata atentia și toate laudele pe care le asteptai. Munca ta și toate provocarile pe care le-ai depasit nu au fost în zadar. Cu toate acestea, sunt adevaruri despre cercul tau de prieteni care asteapta să fie descoperite. Chiar se bucură toti pentru ține? Cand oamenii îți spun ceva despre ei, bine ar fi să-i crezi.

VARSATOR

Viata ta interioara se extinde și devine mai plina și mai vie. Poate nu te simti cea mai sociabila persoana în acest moment, avand în vedere cate conversatii ai cu propria intuitie. Unele calatorii trebuie duse la bun sfarsit în singuratate. Ai incredere că te vei intoarce mai puternica decat inainte. Inveti unde se indreapta cariera ta și unde ar trebui să mergi in viitorul apropiat.

PEȘTI

Puterea ta se face simțită în comunitate. E momentul perfect să cooperezi armonios și să te asiguri că idealurile împărtășite sunt cele mai importante. Înveți atât de multe de la cei din jur și ei învață la fel de multe de la ține. Ai nevoie de o a două părere și vrei să auzi și alte perspective. E perfect, pentru că doar așa vei reuși să rezolvi toate problemele. Fii deschisă.

Sursa: andreearaicu.ro

Distribuie articolul: