Deși este mai discret când vine vorba despre viața personală, uneori, Renato Usatii își bucură urmăritorii cu imagini în care apar membrii familiei sale. Recent acesta a publicat o fotografie cu sora sa.

Se pare că politicianul și sora sa Veronica, au o relație extrem de specială. În cea mai recentă fotografie distribuită de Renato Usatîi, cei doi apar îmbrățișați, semn că sunt încântați de revedere. Nu putem să nu observăm cât de frumoasă este femeia.

Citește și: Fiul secret al lui Renato Usatîi: „Vreau să vă fac cunoștință cu fiul meu”. Băiețelul poartă același nume (Foto)

Veronica care are 35 de ani este căsătorită cu milionarul Michael Schmidt împreună cu care are doi copii și care, potrivit presei de peste Prut, ar fi cel mai bun prieten al lui Klaus Iohannis.

Foto: Forbes.ro

Potrivit Forbes.ro, când nu este acasă, Veronica Schmidt, visează și desenează cele mai frumoase interioare, dar și cele mai bune strategii de marketing și evenimente high-end pentru zona auto de superlux. E nelipsită, fizic sau spiritual, din activitățile micuților de care are grijă, împreună cu soțul ei, prin Fundația Michael Schmidt. De asemenea, aceasta este deseori prezentă la evenimentele mondene.

Foto: Viva.ro

Vezi și: Renato Usatîi și-a arătat fiica de 16 ani. Valeria tocmai a revenit din Italia (Foto)