Probabil cea mai durabilă achiziție a unei case este bucătăria – mobila cu acre se mândrește deopotrivă fiecare membru al familiei. Îți spunem astăzi cum să-ți dai seama că ai nimerit unde trebuie, căutând o bucătărie. Un showroom modern pune accentulul pe trei elemente cheie: deservirea profesionistă, raport ideal între preț-calitate și durabilitate. Oricine este binevenit la showroom-ul Bismobil Kitchen să obțină cele mai utile și individuale soluții.

În mai puțin de un an, compania Bismobil Kitchen, deschide un nou shoroom de bucătării care reprezintă totalmente, un alt nivel de deservire, echipare și potențial în materie de design. Noul shwroom de pe str. Pan. Halippa 18, vine să satisfacă toate nevoile clienților dar și a designerilor. Aici, clienții pot primi soluții în materie de proiectare tehnică, design, materiale, culori, organizații și electrocansice, absolut toate ingredientele pentru un proiect reușit de bucătărie. Odată cu deschiderea acestui showroom vom putea realiza și mai multe proiecte ce vor aduce cliențior utilitate integrată într-un design functional, pentru minim 15-20 de ani înainte.

Compania Bismobil Kitchen produce mobilier timp de 6 ani pe piața din RM. Aceasta este specializtă în proiecatrea individuala, producerea și comercializarea mobilierului de bucătărie, anume în această direcție sa specializat compania.

Bismobil Kitchen, prin manifestul – plăcerea de a găti acasă – incercă să demonstreze ca este posibil de realizat produse competitive in raport cu soluțiile internaționale, aici pe loc, în RM, totodată asigurând un ciclu economic integrat, cu toate beneficiile care le poate aduce o entitate economică societății civile.

„Provacarea nu este doar de a clădi o companie care să reziste, ci una care să merite rezistența”

Deschiderea acestui showroom are drept scop să ofere condiții excelente clienților noștri care vor beneficia de o experiența pozitivă după vizitarea acestuia în sensul realizării unui proiect de bucătarie perfect adaptat spațiului, dorințelor, preferințelor estetice, opțiunilor tehnice, bugetului, dotărilor organizatorice și funcționale ale bucătăriei.

Permanent dorim să ne diferențiem prin atitudine, abordare diferită, promptitudine, receptivitate, dinamism, creativitate, spontanietate, comuncare prietenoasă cu toți clienții noștri, prin flexibilitate și oferte cu raport optim de preț-calitate.

Compania Bismobil Kitchen dezvoltă o strategie de dezvoltare care permite menținerea unor prețuri accesibile pentru produse de calitate Premium. In acest sens sunt implimentate strategii de optimizare ale prețurilor, inclusive, prin colaborare și comunicare cu frunizorii și partenerii internaționali cu garanții pe termen lung.

Activitatea, esența operaționala și strategiile de dezvoltare a companiei sunt motivate de încrederea clienților noștri. Și anume, datorită clienților Bismobil Kitchen, este valorificat profesionalismul întregii echipe Bismobil Kitchen.

Pentru a presta servicii de calitate cu un accent pe confortul clienților, permanent îmbunătățim strategiile de comunicare, cât direct atât și prin restul platformelor de comunicare. Astfel, clienții obțin un răspuns prompt la toate întrebările legate de proiectul de mobilare. Această comunicare este extrem de importantă până la încheierea contractului, extrem de importantă în faza de realizare a proiectului. Ne mândrim de sistemul nostru implementat care ne permite să menținem contactul cu clientul după ce proiectul a fost finalizat. La fel, aici putem menționa și toate etapele de verificare a calității, inclusiv după vânzare.

Începind cu data de 12.05.18, cele mai frumoase și mai accesibile bucătării individuale, pentru plăcerea de a găti acasă, le găsiți în showroomul Bismobil Kitchen pe str. Pan Halippa 18.

Showroomul de bucătării Bismobil Kitchen este menit pentru realizarea celor mai ambițioase și îndrăznețe proiecte de bucătării.

Bismobil Kitchen este o companie specializată în producerea mobilei de bucătărie. Credem că toate proiectele instalate și abordarea noastră vine să ne recomande drept o companie notorie pentru piața de profil, în special, producerea bucătăriilor individuale.

Toate acestea sunt confirmate prin feedback-uri pozitive de la clienți, parteneri, furnizori, de asemenea, prin numărul anagajaților care este în continuă creștere și toate diplomele/mențiunile de la expoziții, de care am fost onorați până în prezent.

P

Distribuie articolul: