E greu de imaginat cum reușesc unii artiști să-și onoreze frumos proiectele profesionale, dar și pe cele personale, iar în afară de asta să mai găsească timp și pentru vlogging. Sore Mihalache și-a asumat cu încredere o astfel de provocare, iar ce a ieșit din prima postare video, vedeți în continuare.

„E oficial, am vlog” – cu acest anunț a venit ieri Sorina Mihalache, recunoscută în industria muzicală de peste Prut drept Sore. Artista a decis să le arate fanilor și o altă fațetă a vieții de artist: cea cu bune, rele și muuultă muncă, nu doar cu zâmbete, așa cum pare pe micile ecrane.

catsÎncă de acum câțiva ani Smiley îi sugera artistei să-și facă un vlog, dar cum inspirația a venit abia acum, zis și făcut. Cântăreața și-a cumpărat și un selfie-stick, dar și alte echipamente cu ajutorul cărora să se poată filma în timp ce conduce, face repetiții ori practică alte activități.

Concluzia principală e că viața de vedetă necesită multe sacrificii, dimineți care încep puțin după ora 5, necesitatea de a se deplasa pentru makeup, repetiții etc!

Trebuie să menționăm că afară de vlog, Sore mai deține și un blog – soreonline.com, pe care scrie despre frumusețe, lecții de parenting, motivație, muzică ș.a.

Să vedem prima postare de pe vlog!

Foto: captură video

Distribuie articolul: