Ca de fiecare dată ne dorim ca la petrecerea în pijamale să facem și lucruri bune pentru cei care sunt în reală nevoie. De data aceasta la Maicom Pijama Party vom susține 3 mămici  care își cresc copii singure. 

Te invităm pe tine și pe prietenele tale la evenimentul nostru care va avea loc pe 7 martie!

Ia BILETE de pe iTicket.md 🙂

Cazurile au fost selectate cu sprijinul Misiunii Sociale „Diaconia”.

Programul  „În braţele mamei” al DIACONIEI a fost lansat în anul 2010 cu scopul de a asigura dreptul fiecărui copil de a crește în familie. Componentele programului sunt: Centrul Maternal, Centrul de găzduire secundară „Casa Maria” și Centrul de consultanță. Ultimul asigură susținerea la distanț,ă în comunitate a familiilor aflate în situație de criză temporară. Familiilor li se oferă asistență psihologică, socială, juridică, spirituală și materială lunară (atât pachete de produse alimentare, cât și medicamente, produse de igienă.

Cazurile pe care le-am selectat ca beneficiare sunt 3 familii: mame solitare care îngrijesc de nişte copii  minunaţi. Din partea Diaconiei, prin Centrul de consultanţă  beneficiază de sprijin după necesitate (produse alimentare, de igienă, asistenţă juridică)

Să facem cunoștință cu cele trei eroine, pentru care vei avea ocazia să donezi pijamale sau alte produse atât pentru ele cât și pentru copii. 

Cazul 1:

Tatiana Ghincul îngrijeşte de una singură 4 copii- Ana, Vladislava, David şi Lia,  (Vladislava e dependentă de insulină).

Tatiana are un salariu de 1700 lei, și închiriază locuința pentru care achită 120 euro lunar. Buneii copiilor fiind vârstnici,  nu au posibilitatea să-și ajute nepoatele.

Vârste şi mărimi pentru pijamale.

3 ani – 110cm

13 ani – XL- Vladislava

18 ani – L

Mama – XXXL

Vladislava frecventează cu drag școala. Învață bine și are un comportament exemplar. Dar în acest an a dezvoltat o boală severă – diabet zaharat grad sever fiind dependentă de insulină.  Copila este nevoită să țină dietă și să consume un anumit tip de alimente.

Cazul 2: 

Rita Ciobanu este mamă solitară (divorţată), îngrijeşte de 4 copii: Maria, Marta, Ion şi Ştefania.

Toţi copiii sunt îngrijiţi exemplar, frecventează şcoala.

Rita este orfană, iar pentru că familia soţuşui nu este o resursă  şi nu sprijină sub nicio formă aceşti copii, ei niciodată nu au avut bunici, iar toate responsabilităţii sunt pe umerii mamei.

Vârste şi mărimi pentru pijamale.

3 ani – 110cm

10 ani – 1,40m

12 ani – 1,70m

Mama – L 

Cazul 3

Maria Guţu- soţul ei a decedat acum 2 ani după ce a fost diagnosticat cu cancer, ea îngrijeşte de 3 copilaşi: Iuliana, Ana-Maria şi Cristina. Salariului mamei este de 2380 lei lunari, sumă insuficientă pentru 4 membri ai familiei. Astfel, mama fetiței muncește și ocazional (face ordine în locuințe private și o ia și pe fetița mai mare Iulia pentru a o ajuta.)

10 ani – 1,40m

15 ani – S

18 ani – S

Mama – M

 Partenerii evenimentului vor fi: 

Partener Genaral și coorganizator: maicom
Parteneri: RIGHT LASER DIODA, Fit Mami, iTicket, Ice Roll Moldova, Stella Rosa wine, Salon de Frumusete „Bianca”, 7 Spice -Brutărie şi Patiserie, Saforelle, Andrian Rusu Photographer, Avon, Ivatherm Republica Moldova, Equilibra Moldova.
Gazda: Cooper Karaoke Bar & Kitchen

Distribuie articolul: