Este artista care schimbă 10 rânduri de haine pe parcursul showurilor sale, reușind de fiecare dată să revină pe scenă în haine noi după numai 20 de secunde. Vorbim despre Andreea Bălan - cântăreața care a reușit după doar două luni să revină la forma fizică pe care o avea încă înainte de sarcină.

15876204_1848953168682227_3503368032657342464_nDespre cele mai noi știri din viața sa, artista le-a vorbit direct fanilor într-o conferință live pe Facebook realizată într-una din serile trecute, atunci când a lansat o nouă piesă cu videoclip: „Sens Unic”. În live-ul realizat în timp ce Ella Maya își făcea somnul de amiază, cântăreața a dat pe față câteva detalii legate de imaginea sa.

În viață, mergem înainte indiferent de ce se întâmplă! Andreea Bălan lansează prima piesă după nașterea Ellei

„Mi-a fost foarte greu să intru în pauză din luna a 8-a de sarcină. A fost pentru prima oară, în ultimii 20 de ani, când pur și simplu stăteam acasă și priveam filme. 

Am luat 11 kg și le-am dat jos foarte repede. Acum am 50 de kg și încă 1 kg de dat jos ca să ajung la greutatea mea ideală – de 49 de kg. Asta, la o înălțime de 165 de cm.

Întrebată fiind despre cum a reușit, vedeta a recunoscut că nu consumă defel pâine, dulciuri și alcool, iar din băuturi bea doar apă plată. Evident, la acestea se adauă multe repetiții de dans. 

Andreea a recunoscut și câteva detalii importante, legate de fiica ei:

Botezul îl vom face în aprilie. Nu arăt chipul copilului, pentru că mi se pare că trebuie respectat dreptul său la intimitate. Încă nu poate decide dacă vrea sau nu să apară. Iubitul meu e foarte implicat în creșterea fetiței. Sunt multe nopți în care se trezește și are grijă de Ella.”

Așa arată Andreea Bălan la nici 3 luni de când a născut:

andreea balan 2 andreea balan 23

Foto: Instagram

Distribuie articolul: