Pasha Parfeni este unul dintre artiștii care a refuzat să cânte astăzi, pe scena de la Moldexpo, în paralel cu protestul organizat în Piața Marii Adunări Naționale de către Platforma „Demnitate și Adevăr”. Pasha s-a alăturat colegului său, Cătălin Josan, alături de care a interpretat o melodie patriotică.

11949448_1120700874624785_2451345865877497042_n

Pasha Parfeni a interpretat solo, în cor cu mulțimea, și piesa „Pentru Ea”, din repertoriul regretaților Ion și Doina Aldea Teodorovici. „Vrem țara înapoi. Am venit aici pentru că vă am pe voi. Decât sî fiu acolo huiduit mai bine aici. Și nu vreau să fiu nevoit să plec din țară. Vreau să locuiesc aici, în Republica Moldova”, a scandat artistul.

Pasha a comunicat, pentru Agora.md,  motivul pentru care a decis să nu meargă la Moldexpo, în această zi, ci să vină la protestul organizat în Piața Marii Adunări Naționale.

parfeni

Cătălin Josan a interpretat și la acest protest al Platformei DA, piesa „Cântec de unire”. Data trecut, Cătălin cânta această piesă în duet cu tatăl său. „Sunt foarte mandru de Pasha, care a renunțat să participe astăzi la concertul de la Moldexpo. Să știți că foarte mulți dintre interpreții invitați nu au știut de către cine este organizat concertul. Li s-a zis că este un concert privat. Trebuie să ne apărăm țara. Le mulțumesc celor care au renunțat”, a declarat cântărețul, în fața zecilor mii de protestatari.

Foto: Facebook, captură video Privesc.eu

Distribuie articolul: