Cătălin Josan este unul dintre puținii artiști care luptă pentru valorile noastre naționale. În cele mai recente proteste organizate în Piața Marii Adunări Naționale, Cătălin, alături de mai mulți artiști și-a manifestat nemulțimrea clasa politice corupte.

În cadrul proiectului „Ce vor femeile?!” Cătălin Josan ne-a vorbit despre participarea lui la mitingurile de protest contra corupției în politică și presă.

Întrebat dacă artiștii ar putea schimba cumva, în prezent mentalitatea societății noastre, artistul a răspuns afirmativ, însă, nu la momentul actual.

„Orice formator de opinie ar putea să schimbe ceva în societate, doar să vrea. Șanse sunt puține într-o țară mică, în care toată lumea se cunoaște și în care oamenii trăiesc din relațiile interpersoanale care inevitabil, la un moment dat, ajung la partea politică. Foarte mulți cântreți și-au creat relații cu anumiți oameni politici, care au legătură cu unele evenimente contra cărora noi protestăm; e clar că schimbarea nu o sa existe prea devreme.

Eu mă bucur foarte mult că nu am nicio legătură cu nimeni, nu am căutat să-mi fac o meserie din relații. Cunosc mulți oameni care își fac o profesie pentru relații, pentru că are câte un business și aceste relații le-ar fi de ajutor. Însă când vei simți că te doare și vrei să spui lucrurilor pe nume, nu o să o poți să o faci. Eu mă bucur foarte mut că nu am făcut treaba asta” a răspuns Cătălin Josan.

Puteți vedea răspunsul de mai sus la minultul 13 din interviul de mai jos:

,,Ce vor femeile?!” cu Cătălin Josan: ,,Aș vrea ca femeile să facă mai des primul pas”