Există un stereotip conform căruia mariajele de la Hollywood nu durează mult timp. Dacă noi, oamenii simpli, am sta căsătoriți timp de un an, în „ani de Hollywood” această perioadă pare a fi o eternitate.

Elizabeth Taylor

Chiar dacă nu mai este printre noi, nu putem să nu menționăm viața amoroasă a lui Elizabeth Taylor. Aceasta a fost divorțată de 7 ori! Este clar că știa cum să facă un bărbat să o ceară în căsătorie. A existat chiar și un bărbat care a cerut-o de nevastă de două ori, căsătorindu-se cu Richard Burton în 1964 și din nou în 1975.

Larry King

Larry King nu este doar regele talk show-urilor. Acesta pare să fie și regele divorțurilor. A fost căsătorit de 8 ori. Șase din aceste căsătorii s-au încheiat cu un divorț, iar una a fost anulată. Totuși, ultimul mariaj a durat; el și soția lui sunt căsătoriți din 1997, așadar a trecut de pragul de 20 de ani.

Martin Scorsese

Martin Scorsese nu a fost doar un regizor, producător și scenarist, ci a fost și un mare cuceritor. Acesta a fost căsătorit de 5 ori și a divorțat de 4 ori. În urma acestor mariaje, acesta a rămas cu 3 copii, fiecare dintr-o căsătorie diferită.

Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton a încercat multe lucruri de-a lungul vieții sale. Este un actor, regizor, scriitor, compozitor și lista poate continua. Se pare că acesta a trebuit să încerce să fie soț de câteva ori, până când a reușit să facă un mariaj să meargă bine. A divorțat de 5 ori, dar a șasea căsătorie pare să meargă cum trebuie.

Angelina Jolie

Angelina Jolie și Brad Pitt păreau perfecți. Erau împreună de mai mult de un deceniu, dar erau căsătoriți doar de doi ani. Înainte de relația sa cu Brad Pitt, Angelina Jolie a fost căsătorită cu Johnny Lee Miller și mai târziu cu Billy Bob Thronton, așa că Angelina a ajuns la al treilea divorț.

Drew Barrymore

Drew a avut o perioadă destul de tumultoasă în anii ’90. S-a căsătorit cu primul său soț, Jeremy Thomas în 1994, când avea doar 19 ani. Două luni mai târziu, a divorțat de acesta. Al doilea său mariaj a durat mai mult. A fost căsătorită timp de un an cu Tom Green. A treia căsătorie cu Will Kopelman, din 2012 a durat 4 ani.

Kim Kardashian 

Vă mai amintiți că înainte să aibă o familie cu trei copii împreună cu Kanye, Kim a fost divorțată de două ori? Inițial a fost căsătorită cu Damon Thomas în 2000, iar mariajul lor a durat timp de 4 ani. Apoi a fost căsătorită cu Kris Humphires, urmând să divorțeze de acesta 72 de zile mai târziu. Dar pare că aceste lucruri fac parte dintr-un trecut îndepărtat și că aceasta este foarte fericită alături de Kanye.

 

Tom Cruise 

Tom Cruise a divorțat de trei ori. Prima căsătorie a fost cu Mimi Rogers, cu care a stat timp de 3 ani. Nicole Kidman a reușit să petreacă 11 ani cu acesta, înainte de mariajul său cu Katie Holmes, care a durat 6 ani.

SURSA