Este o mare dezbatere - cine este cel mai pasional iubit? Unele femei spun că Taurul, altele că Leul, însă cele mai multe cred că Scorpionul este amantul ideal.

BERBEC

Berbecii au o personalitate puternică și vor să fie mereu în controlul situației. Săruta grozav. Sunt extrem de sexuali, însă pe perioade scurte de timp. Din păcate, flacăra se stinge repede. Sunt nerăbdători, câteodată cam egoiști în pat și pot crea probleme în relație. Ca să seduci un Berbec trebuie să renunți la timiditate. Arată-i că ai creier! Fii spontană și nu ezista să îi faci complimente.

TAUR

Este una dintre cele mai masculine zodii și este caracterizată printr-un puternic apetit sexual. Care este cel mai bun iubit în funcție de zodie? Ei bine, ar putea fi chiar Taurul! Par că nu se mai satură în pat. Nu se grăbesc, nu fac lucrurile în pripă și se bucură de fiecare senzație.  Ca să seduci un Taur, fă-i multe cadouri, dă-te cu parfumul care îi place lui.

GEMENI

Dacă îți plac bărbatii inteligenți, atunci încearca unul din zodia Gemeni. Ca să îl cucerești, trebuie să fii isteață. Sunt experți în arta flirtului și te pot cuceri cu o singură atingere. Este un iubit plin de imaginație, alături de care nu te plictisești niciodată. Ai grijă însă că și tu să fii mereu fresh și să vii cu lucruri noi, pentru că el are tendința să se plictisească repede.

RAC

Este cea mai emoțională și sensibilă zodie. Racii au nevoie de atingeri iubitoare și tandre. Vor o legatură emoțională profundă și o parteneră care să fie pregătită pentru o relație lungă și exclusivă. Sunt iubiți sinceri și afectuoși, dar dacă îi superi, răzbunarea lor va fi una cruntă. Dacă vrei să seduci un Rac, crează o atmosfera romantică și sentimentală. Le place să ai grijă de ei și să îi protejezi.

LEU

Mulți sunt de părere ca leii sunt cei mai pasionali iubiți. Focul pasiunii arde fără incetare și în pat nu dau dovadă de stângăcii. Au încredere în forțele lor și în calitățile lor sexuale. Sunt puternici, le place să aibă controlul în pat și să experimenteze mereu lucruri noi. Este simplu sa seduci un Leu: trebuie să îi acorzi în permanență atenție! Bonus: joacă-te cu părul lui.

FECIOARA

Dacă vrei să fii centrul universului cuiva, atunci alege-ți un iubit în zodia Fecioară. La suprafață par reci și calmi, înă în interior sunt extrem de senzuali și pasionali. Totuși, au tendința de a deveni obsedați de persoana iubită și atunci când se îndrăgostesc, se indrăgostesc pe viață! Ca să seduci o Fecioară, trebuie să ai o igiena fără cusur. Sunt extrem de pretențioși.

BALANȚĂ

Bărbatul din Balanța este un iubit atent și afectuos. Este romantic până în măduva oaselor, așa că ai răbdare cu el și îndeplinește-i fanteziile. Îi place să flirteze mult și să se distreze și să experimenteze în pat.  Ca să seduci o Balanță, trebuie să îi creezi în permanență o atmosferă romantică. Trebuie sa fii sofisticată, suavă și delicată.

SCORPION

Părerea unanimă este că Scorpionul este cea mai sexuală zodie. Dacă pentru multe femei Scorpionul este amantul ideal, altele se simt manipulate și folosite pentru sex de către ei. Au personalități seducătoare și sunt extrem de atrăgători și în pat sunt partenerii ideali – din punct de vedere fizic, pentru că emoțional pot fi destul de detașați. Să seduci un Scorpion este destul de dificil, pentru că, de obicei, ei sunt cei care se ocupă cu seducția.

SĂGETĂTOR

Este o zodie jucăușă și copilaroasă. Iubiții Săgetatori sunt originali și inventivi. Au mereu o inimă tânără și sunt întotdeauna deschiși la noi experimente sexuale. Partea proastă este că deși pot fi extrem de pasionali, le trece repede și își reorientează pasiunile către o altă persoană. Nu pot sta implicați într-o relație prea mult timp. Deci, dacă vrei doar un flirt, o aventura, atunci Săgetatorul este partenerul ideal. Ca să îi seduci, trebuie să ai un simț al umorului dezvoltat.

CAPRICORN

Capricornii sunt mai cumpătați și trebuie să fie îndrăgostiți ca să aibă relații intime cu cineva. Nu sunt deschiși la experimente sexuale, însă sunt fideli partenerilor de viață. Ca să seduci un Capricorn, trebuie să depui mult efort și să iei lucrurile pas cu pas. Trebuie să te cunoască bine înainte să ți se încredințeze total.

VĂRSĂTOR

Brăbatul din Vărsător te vrea pentru corpul tău și nu țin neaparat să aibă o relație cu tine ca să faceți sex. Tot ce contează este pasiunea și sexul sălbatic. Sunt sălbatici în pat și imprevizibili. Dacă îi surprinzi mereu cu ceva nou în pat, vor deveni dependenți de tine.  Ca să îl seduci, lasă-te cucerită greu!

PEȘTI

Peștilor le plac relațiile fizice. Vor să simtă plăcere și satisfacție. Nu trebuie să te străduiești prea tare ca să se simtă bine în pat – sunt  ușor de excitat. Sunt parteneri veseli și stabili. Sunt genul de bărbați care se ceartă doar ca să facă sex de împăcare.  Ca să seduci un Pește, fii agresivă. Ei sunt leneși și nu le place să pierdă prea mult timp alergând după o femeie, așa că va trebui să te duci tu la el.

sursa: perfecte.ro

Distribuie articolul: