Premieră pentru Moldova! Celebra Natalia Banteeva, câștigătoarea proiectului „Bitva Extrasensov” vine pentru două zile de master-class la Chișinău – 1 și 2 iunie la Backstage Music Hall.

Natalia Banteeva este celebră în Rusia, fiind antreprenoare, producător, life-coach certificat, ideolog și organizatoarea multor evenimente creative și interesante. Banteeva a fondat, acum câțiva ani, „University of Magic” – un timp de „Școală închisă” care protite cursanților să le deschidă drumul lor în viață și carieră.

Master Class-urile ținute la Chișinău vor fi organizate în 2 zile, pe diferite teme. Astfel, pe 1 iunie, începând cu ora 18:00, tema dezvoltată de Banteeva va fi „Despre bani”. Biletele sunt deja disponibile pe iticket.md.

În cea de-a doua zi, tot la Backstage Music Hall și la fel începând cu ora 18:00, invitata din Rusia va vorbi despre „Magie”. Biletele, cuprinse între 800 și 1400 de lei, sunt disponibile pe iticket.md.

Doritorii de a achiziționa bilete fizic pot apela la Casele Bisconcert sau la casele Teatrului Național de Operă și Balet. Organizatorii ne îndeamnă să ne grăbim, deoarece numărul locurilor este limitat.
Informații despre bilete la Master-class-uri dar și programări sau înformații despre consultațiile individuale pe care le va organiza Natalia Banteeva puteți obține la numărul de telefon +373 60 729 729.

Detalii și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Distribuie articolul: