Că moldovenii sunt talentați și că se pricep la toate, este deja un lucru cunoscut. Nu există domeniu la care moldovenii să nu se priceapă. 

Domeniul gastronomic este cel la care moldovenii sunt foarte iscusiți, asta ne demonstrează Domnul Dumitru din Dancu, care a deschis o mică fabrică de cașcavaluri. Cașcavalurile sunt produse după metoda englezească și olandeză.

Jurnalista Nata Albot a făcut o vizită în satul Dancu și a gustat din cașcavalurile proaspăt gătite.

„Say Cheese and love Moldova. Deși activează doar de câteva luni, această cașcavalărie din satul Dancu, din apropierea Prutului nu duce lipsă de clienți. Produc după tehnologie tradițională olandeză, engleză și americană trei tipuri de cașcaval: Cheddar, Gouda și Geak de Moldova. În magazine cașcavaluri din satul Dancu nu cred că găsiți. Totul este distribuit direct la clienți. Iată așa o istorie de succes care bucură sufletul.”

Sursa foto: Instagram.com\ Nata Albot

Distribuie articolul: