În pragul lansării unui nou videoclip filmat la Chișinău alături de BR Films, Carla's Dreams suprinde cu o nouă realizare! De data aceasta, proiectul a acceptat să facă schimb de piese cu o celebră trupă de rock de peste Prut. Ce a ieșit din această provocare, vedeți mai jos!

„Ce vestea mai bună la mijlocul zilei decât aceea în care anunțăm un nou schimb de piese între scena mainstream și cea underground? De data asta cei de la Carla’s Dreams se pun în pielea celor de la COMA și realizează un cover neașteptat după piesa „Document”. Știm deja că te-am făcut curios, așa că nu ne rămâne să zicem decât: dă-i play!”, spun cei de la J&B Blending Spirits, recunoscuți prin felul în care provoacă artiști cu stiluri diametral opuse să facă schimb de hit-uri.

15492484_1346151822063172_7918511030502254815_n

Așadar, ceea ce veți vedea mai jos este o versiune personalizată a trupei Carla’s Dreams, despre cum poate fi interpretată piesa „Document”, a trupei românești COMA. Produsul este însoțit și de un videoclip filmat după regia lui Alex Coteț.

La rândul lor, băieții cu chitare electrice din COMA au trebuit să interpreteze „Sub pielea mea” – single devenit viral în rândul tinerilor. Ceea ce le-a ieșit este absolut diferit și impresionant. „Eroina”, pe ritmuri de rock, sună altfel!

Foto: J&B Romania, captură video

Distribuie articolul: