Concert în aer liber, pe 7 mai, la Arenele Romane din Bucureşti - prin acest eveniment cei din Carla’s Dreams își propun să marcheze lansarea noului album al formației, al doilea din carieră - „NGOC”. CD-ul va fi lansat de Global Records şi BestMusic Live Concerts și va cuprinde piesele care cei din Carla’s Dreams au cucerit radiourile şi televiziunile din România: “P.O.H.U.I”, “Lumea ta”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Aripile”, dar şi piese noi.

Carla’s Dreams sunt artiştii nonconformişti, talentaţi, creativi care cuceresc România şi impresionează prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborările de success cu INNA, Antonia, Delia. Apropo, la concertul de lansare vor fi invitați și o serie de artişti din România, numele cărora va fi dat public în curând. Primul album din cariera trupei se numește „DA. NU. NA.”

CSD_Arene_New_mic-214x300Se poate spune că 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube în România este „Cum ne noi”, (37 de milioane de vizualizări), colaborarea artiştilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio şi TV în România, notează topromanesc.ro.

Carla’s Dreams semnează soundtrack-ul unui nou serial român de comedie

Tot ei au compus piesa „Da, mamă”, interpretată de Delia care are 31 de milioane de vizualizări. Piesa „Te rog” a devenit virală pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio şi TV, cu aproape 22 de milioane de vizualizări.

Nonconformiştii artişti susţin concerte sold out atât în România, cât şi în Republica Moldova. La începutul lui 2016, au lansat piesa „Sub pielea mea #eroina”, o piesa cu un videoclip controversat, care a strâns în 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizări.

Cristi Aldea-Teodorovici, supărat după cover-ul interpretat de Carla’s Dreams pentru piesa părinților

„Foarte important. Poate cel mai important concert. Un concert pe care îl construim de ceva vreme şi care va fi unul determinant pentru anumite decizii de viitor. Un concert în care alături de noi vor fi cei cu care am avut plăcerea şi onoarea să lucrăm până acum. Cel mai mare concert Carla’s Dreams din România de până acum full live”, au declarat cei de la Carla’s Dreams.

delia-carlas-dreams

Biletele pentru lansarea Carla’s Dreams de la Arenele Romane se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self – service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe şi la Berăria H).
Biletele earlybird au următoarele preţuri:
- Categoria A – 150 de lei cu loc în tribună (doar 700 de bilete – Sectoarele K si E)
 – Categoria B – 99 de lei fără loc în faţa scenei (doar 500 de bilete)
 – Categoria C – 60 de lei cu loc pe scaun sau fără loc, în spatele Categoriei B, în Arena. Prețurile sunt în lei românești și sunt valabile până pe 2 aprilie, apoi acestea se scumpesc cu 20%.
Accesul se face începând cu ora 19:00, ora scrisă pe bilet.