Hospices of Hope Moldova te invită la un ospăţ de zile mari! Şase, cele mai bune restaurante din Chişinău vor divulga toate secretele bucătăriei latino-americane în cadrul The Ultimate Charity Latin American Food Challenge. Vino cu familia şi prietenii să guşti din reţetele unice, la Kozlovna Ceska Pivni Restaurace (str. Pușkin 24, terasa internă Beer Garden) pe 8 iunie,  începând cu orele 14:00 şi până la 17:00.

Reţetele inedite vor fi pregătite de restaurantele Radisson Blu Leogrand Hotel, Café Rozmarin, Nobil Restaurant, Jeraffe Restaurant, Smokehouse, Barbar. Deliciile culinare vor fi însoţite de cele mai bune vinuri de la Fautor. Toate acestea, pe ritmuri de chitară LIVE  alături de Dimi-Trio Acoustic Band.

Vei avea posibilitatea să participi și la o loterie de caritate, cu premii oferite de:  Martely, Bookshop Educational Center Moldova, Articole din Piele Naturală, CopperHand, Kuki.md, Ana Popova Showroom, Crideni, Wine.md, Laro Migdale, La Nobiltà del Gusto, Acy Varlan Photography, Şcoala de chitară cu Victor Vacarciuc, GOSH Produse Cosmetice, Carousel și Barbershop Lisnic.

Adu şi copii cu tine! Evenimentul este kid-friendly iar copii mai mici de 6 ani au acces gratuit. Biletele pentru copiii cu vârsta între 6 şi 14 ani vor costa 100 MDL, iar biletele pentru adulţi – 300 MDL. Rezervează-ţi participarea, prin mail la  cristina@hospicesofhope.md sau la numărul 060 394 306. Iar începând cu vineri, 24 mai, poţi achiziţiona biletele la:

  • Biroul Hospices of Hope Moldova – str. București 67, et. 3, of. 7
  • Cafe Rozmarin – blvd. Ștefan cel Mare și Sfânt 202
  • Chisinau International Preschool CHIPS – str. Anton Crihan 18

Toate detaliile despre eveniment AICI.

The Ultimate Charity Latin American Food Challenge este un eveniment organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține activitatea Hospices of Hope Moldova și anume dezvoltarea și consolidarea Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova. La moment, Rețeaua integrează cinci echipe mobile, multidisciplinare, care prestează servicii de asistență medico-socială la domiciliu în regiunile Soroca, Ocnița, Orhei, Taraclia și Cahul, persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață. Toate serviciile oferite sunt gratuite pentru beneficiarii acestora.

De la lansarea proiectului „Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă”, peste 700 de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, peste 15.000 de vizite și consultații au fost efectuate, peste 40 de persoane au fost instruite în diferite aspecte ale îngrijirii paliative și peste o mie de persoane au primit ajutor umanitar sub forma de pungi pentru stomă și accesoriile necesare.