Prietene sau rivale? În timpul interviului de logodnă, Meghan mărturisea că William și Kate au fost de real ajutor în a înțelege noua ei viață alături de prințul Harry. Și chiar dacă nu a vorbit vădit despre relația pe care ar avea-o cu Kate, Meghan a lăsat să se înțeleagă că ar fi apropiată de Ducesa de Cambridge. Dar care e realitatea?

Specialiștii în monarhie spun că istoria se repetă și că relația dintre Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex este, de fapt, un război rece, așa cum a fost, în cele din urmă și-ntre Diana, Prințesă de Wales, și Sarah Ferguson, Ducesă de York.

Mai exact? Kate și Meghan nu relaționează decât atunci când sunt nevoite și că singurul lucru pe care îl au în comun este faptul că amândouă îi doresc binele Prințului Harry. Una din perspectiva iubitei, cealaltă a unei surori.

Ba mai mult, specialiștii spun că între Meghan și Kate s-ar fi născut deja o mică rivalitate. Totul s-ar fi conturat în timpul evenimentului din luna februarie, anul acesta, organizat de „Royal Foundation Forum”, în care cele două, alături de Harry și William, au discutat despre provocările de a lucra împreună la fundația regală. Atunci, Meghan ar fi monopolizat discuția, deși era la primul eveniment comun, lucru care ar fi deranjat-o pe Kate, obișnuită până acum să iasă în față.

Stilul vestimentar excentric și hollywoodian al lui Meghan Markle eclipsează ținutele conservatoare și protocolare ale mămicii Kate Middleton. Poate de aceea, la Trooping the Colour am văzut o Kate mai rezervată ca oricând, mai serioasă, dar și mai stylish ca oricând.

Oare Ducesa de Cambridge s-ar fi săturat să fie în umbra lui Meghan în materie de fashion? Ea a ales o culoare țipătoare, un croi îndrăzneț și o pălărie extravagantă.

Citește și: 17 reguli pe care Meghan Markle trebuie să le respecte! Fără selfie-uri, autografe și adio fuste scurte

Distribuie articolul: