Dacă vă gândeați că dansul la bară poate fi practicat doar de modele cu siluete zvelte și bine lucrate, nu știați ce furori poate crea o tânără de 150 de kilograme, atunci când dansează. Nu-și poate imagina viața fără Pole Dance. Este ceea ce poate să facă mai bine, indiferent de ce arată indicatorul cântarului.

Greutatea pe care o afișează Eda Marbury nu a fost deloc o alegere. Femeia a suportat întreaga viață tulburări ale sistemului digestiv, care au predispus-o mai întâi la anorexie, dup care – la obezitate. Problema s-a acutizat atunci când Eda s-a căsătorit. A ajuns să cântărească 172 de kilograme și a nimerit într-o depresie una cu moartea.

Cu o mare frică, a pășit, totuși, pragul sălii de sport, iar de atunci, viața ei s-a schimbat radical. În sala de dans a găsit bara pentru dans, care a ajutat-o să-și accepte fizicul și să-i demonstreze că nu trebuie să ai un corp atletic, dacă vrei să dansezi. Atunci când a încercat dansul la bară, încă mai cântărea 172 de kilograme, însă lucrurile s-au schimbat.

#Repost @pinklemonstudio with @repostapp ・・・ @edasclimb shows her graceful pole skills with 2 different spins. #welovepole #poleoutdoors #poledancing #pinklemonstudio

Видео опубликовано Eda Marbury (@edasclimb)

Pole Dance-ul a slăbit-o cu aproape 30 de kilograme și i-a oferit în sine încrederea că este o femeie frumoasă, atrăgătoare și că poate atinge rezultatul dorit. A început să investească în produse de îngrijire a corpului și să arate cu totul altfel decât atunci când nu cunoștea beneficiile dansului. A început să se îmbrace altfel, să aibă prieteni și să pară tot mai sexy în ochii partenerului său de viață. A devenit plus-size pole dancer și a câștigat o mulțime de fani.

12142334_950061178410014_777037952_n

Soțul îi adoră dansurile și chiar a publicat în spațiul virtual câteva înregistrări video cu Pole Dance-ul soției. Clipurile au făcut furori pe internet și au făcut-o pe Eda populară și în cadrul show-urilor televizate. Tânăra are și un cont de Instagram, acolo unde distribuie cu regularitate fotografii și clipuri realizate în sala de dans sau acasă. Priviți-o!

Foto: Instagram

Distribuie articolul: