Cântăreața rusă Valeriya Perfilova și soțul ei, producătorul Yosif Prigozhin, sunt siguri de faptul că vor avea încă un copil și anume un băiat. Interpreta a făcut această declarație în cadrul emisunii „Сегодня вечером”, prezentate de Andrey Malakhov.

În cadrul emisiunii care a avut-o în calitate de eroină pe Valeriya, au fost invitați și alți apropiați de-ai vedetei, printre care soțul, mama și chiar primul soț al cântăreței – Leonid Yaroshevski.

Afară de faptul că și-a pus pe tavă viața profesională, Valeriya a recunoscut că ar vrea totuși să nască un copil de la Yosif Prigozhin, chiar dacă cei doi au 6 copii din căsniciile anterioare. Recunoaște că în cei 13 ani de căsnicie, s-a străduit mult să mai nască un moștenitor și nu a renunțat la acest lucru nici până azi.

După ce a suferit un avort spontan, Veleriyei i-a venit prin minte și ideea de a adopta un copil. Despre acest lucru, cântăreața își amintește cu lacrimi în ochi:

„Am visat la un fiu pe care speram să îl numesc Egor. Dar n-a fost să fie, m-am îmbolnăvit, am am avut febră și a trebuit să beau antibiotice. A fost o doză incorectă de medicament și, se pare, asta a cauzat avortul. S-a întâmplat atunci când ne aflam în Elveția, acolo unde eu și Yosif preferăm să mergem.”

600x400_0xc0a8399a_18191307121458418261

„Îmi doresc foarte mult un copil și astăzi există o mulțime de căi pentru a realiza acest lucru. Valeriya însă recunoaște doar o singură cale – cea naturală. O iubesc foarte mult pe Valeriya. Mă iubește ea? Cred că da. Altfel, cum m-ar fi suportat atâția ani?!”, a dezvăluit, la rându-i, soțul actual al cântăreței.

Foto: captură video, Instagram

Distribuie articolul: